1

Temat: Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia dziennik UE

Ponawiam problem! W ogłoszeniu o udzieleniu zamówienia wpisałam zamiast nazwę zamawiającego nazwę postępowania. Dostałam meila, że takiego ogłoszenia nie opublikują, ale jednak opublikowanli - z błędem oczywiście. Co treaz mam zrobić? jak robię sprostowanie to automatycznie wyskakuje zła nazwa zamawiającego i nie da się tego zmienić. Skorzystać z opcji unieważnij Ogłoszenie? i zrobic nowe? czym to skutkuje?

Karolk widzę, że jesteś, może ty pomożesz?

2

Odp: Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia dziennik UE

W takiej sytuacji nie pozostaje nic innego jak unieważnić ogłoszenie.

3

A czy ktoś z was unieważniał juz ogłoszenie? czy w dokumnetacji przetargowej zostawiam te dwa ogłoszenia czy tylko to dobre? Głowa mi juz paruje!!!

4

karolk napisał/a:

W takiej sytuacji nie pozostaje nic innego jak unieważnić ogłoszenie.

... o ile można unieważnić Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Jeżeli nie można, to należy zamieścić nowe, prawidłowe.

5

Jak wchodzę w formularz ogłoszenie o udzieleniu zam. to wyskakuje okienko z pytaniem czy unieważnic poprzednie ogłoeszenie?

6

No to do dzieła... a potem nowe...

7

to wydaje mi się, że jak wcisnę tak to tamto powinno byc unieważnione! boże ! taka bzdeta, a ja już o niczym innym od dwóch dni nie myslę!!!

8

mam nadzieję, że obedzie się bez zawału serca!

9

Spokojnie - sprawdziłem. Zmień po prostu to ogłoszenie. Wciśnij "zmień/unieważnij" i do dzieła. smile

10

własnie nie mogę zmienić, bo jak robię zmianę to ta zła nazwa wyskakuje automatycznie i na ogłoszeniu o zmianie ogłaszenia/ sprostowaniu pojawia się wraz zła nazwa. Po prostu muszę zrobic nowe ogłoszenie. Tylko wtedy mogę wpisać właściwa nazwę. Nie wiem w którym momencie popełniałam błąd, ale ogłoszenia o zamówieniu są opublkiowane dobrze?!