1 (edytowany przez aga27 2009-09-16 10:49:28)

Temat: ZP- 23

co wlicza sie do czynności nowych i powtórzonych? i czy ten druk dołącza się do protokołu zp2

2

Odp: ZP- 23

my mieliśmy takie sytacje w PN- zmiana ogloszenia o zamówieniu i później poprawienie omyłki pisarskiej i omyłki z niezgodnością z siwz. czy to się łapie na tym druku, a jeśli tak  jakie to będą czynności

3

Np. w sytuacji: 183.5  i  .6 PZP

4

aga27 napisał/a:

my mieliśmy takie sytacje w PN- zmiana ogloszenia o zamówieniu i później poprawienie omyłki pisarskiej i omyłki z niezgodnością z siwz. czy to się łapie na tym druku, a jeśli tak  jakie to będą czynności

Nie łapie się.

5

Witam,
Sytuacja wygladała nstępująco: PN, 2 wykonawców,  budowa drgi, komisjia wybrała najkorzystniejszą ofertę, Kierownik zaakceptowa wybor no i wysłaliśmy pismo informujące i akceptującego, na drugi dzień od dnia otrzymania pisma informującego, do zamawiającego wpływna wnioske o wglad do oferty zwycięzcy. trzeciego dnia wpływa pismo z informacją z art. 181.1, (chodziło o to, że wadium nie wpłyneło w terminie na konto)  zamawiajacy sprawidzł informacje i uzyskał zaświadczenie z banku ze faktycznie wadium na konto wpłyneło 2 godziny po otwarciu ofert, wobec czego podjął decyzje o powturzeniu czynnosći w wyniku których wykonawcy który zosła wybrany przy pierwszym podejsciu został wykluczony.
I co terez z protokołem skoro juz został uzypełniony, a zmienił sie najkorzystniejszy wykonawca ? Jak teraz poprawnie udokumentować to postępowanie? Czy załączam tylko do tego protokołu który juz mam zp- 23?
PRZOSZE O INFO.
Dzięki

6

Osobiście wypełniam zp-23 i dołączam nowy protokół.

7

tez juz tak myslałem, ale przeciez do jednoego postępowania może być tylko jeden protokół

8

Zgadza się lecz miałem to już kontrolowane i nic nie zarzucono smile

9

Wielkie dzięki Marcel !!