1

Temat: Dokumenty na potwierdzenie spełnienia warunków przez dostawy.

Zażądałam specyfikacji technicznej dla obszerniejszej wiedzy o sprzęcie komputerowym, ale zażądałam tego dokumentu w dodatkowych dokumentach (Dział VI inne Dokumenty nie żądane w dziale  IV i V ogłoszenia) Czy teraz mogę żądać uzupełnienia tego dokumentu?Rozporządzenie pozwala, ale czy ja tu czegoś nie schrzaniłam zmianą w działach.

Drugie pytanie: Wykonawca w wykazie odnośnie bazy miał podać minimalne warunki jakie ma ta baza spełnić powiedzmy  że ma spełniać warunki od a-k a tu Wykonawca podaje mi że nie spełnia punktu d i co teraz wykaz podlega uzupełnieniu, tylko bez sensu ja ich wzywam i teraz mi napiszą że spełniają, czy to aby jest o.k. Wykaz podlega uzupełnieniu.

2

Odp: Dokumenty na potwierdzenie spełnienia warunków przez dostawy.

Moim zdaniem:
1. do uzupełnienia
2. tutaj nie widząc dokładnie, to tak na pierwszy rzut, oferta niezgodna z SIWZ.

3 (edytowany przez justi1977 2010-10-28 17:44:56)

Dzięki,też tak myślałam, ale zaczęłam się zastanawiać w wykazie o którym mowa w Rozp. chodzi o wyposażenie podałam jakie ma być to minimum wyposażenia a tu Wykonawca sam mi pisze że spełnia pkt a-k ale z wyłączeniem d a inny sobie wybrał a,d,e,h,i np. a mowa o tym iż wadliwe i błędne dokumenty się uzupełnia, a co z wykazem osób ja chcę pedagoga a dostaję geologa wzywam do uzupełnienia czy to nie jest ta sama sytuacja ?Chodzi o wykazy dla potwierdzenia dysponowania potencjałem osobowym i technicznym.

4 (edytowany przez Marcel 2010-10-28 19:09:34)

Jeżeli chodzi o wykaz osób - do uzupełnienia przecież chcecie pedagoga smile