Temat: Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia pow. 60 tys.
Z jakiego art. ustawy wynika obowiązek zamieszczania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia na własnej stronie internetowej? dot. przetargu nieograniczonego.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z jakiego art. ustawy wynika obowiązek zamieszczania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia na własnej stronie internetowej? dot. przetargu nieograniczonego.
Pozdrawiam
Art. 40 ust. 1 Pzp.
Pozdrawiam
Art. 40 ust. 1 Pzp.
Pozdrawiam
O udzieleniu?
Właśnie , o udzieleniu zamówienia, czyli po podpisaniu umowy z wykonawcą. przesłałem Zp 303 do UZP ale czy muszę jeszcze zamieszczać takie ogłoszenie na stronie internetowej?
Cóż, poniżej 60 obowiązek jest - wynika z art. 4a, powyżej 60 obowiązku ze świecą szukać...
Powyżej 60.000 wysyłasz tylko do UZP - tak jak zrobiłeś. Nie masz żadnego obowiązku dodatkowo umieszczać ogłoszenia na stronie internetowej. I tak umieszczanie tych wszystkich ogłoszeń zajmuje nieraz pół dnia, wiec przynajmniej tyle .
Sorki pomyłka. Pewnie, że ten art. dotyczy wszczęcia.
Dziękuję. Masz rację Kornelia.
az sie spocilem czytajac wasze posty - myslalem ze jakas nowelka mnie ominela - a to wy uchwaliliscie - chodzi o ogl o zawarciu umowy ponizej 60 chyba powyzej 60 - udzielenie zamowienia
zawarcie umowy=udzielenie zamówienia, ale można się czepiać
po ostatnim szkoleniu nic juz nie jest jak bylo
szkolenia to sie z WR wybiera na podst ostrych kryteriów podmiotowych dot. wykonawców W innym przypadku można conajmniej wyrzucić pieniądze w błoto...
tak powinno byc ale wszyscy wiemy jak jest... a marko - tak poza konkursem - mozesz jakies ciekawe polecic lub wskazac na MADREGO I ZYCIOWEGO wykladowce?
To zależy od oczekiwań (zaawansowania, metodyki - wykład/warsztaty) poniekąd. Nie chciałbym nikomu robić kryptoreklamy ale jest jest kilku fachowców, którzy nie tylko mają wiedze ale potrafią ją doskonale sprzedać...
to poprosze o info na maila z tego portalu - bez kryptoreklamy
Marko też byłabym wdzięczna za przesłanie na maila informacji o dobrym, Twoim zdaniem, prowadzącym szkolenia z zamówień publicznych.
Emi, ja mam też sprawdzonych "gostków". Na jakiego mailika wysłać?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc