1

Temat: numeracja stron

moze to jest troche glupie pytanko ale dla swietego spokoju zapytam. czy kolejnosc numeracji stron zalacznikow do protokolu ma znaczenie?
chodzi o to czy jezeli np. drukowi ZP-12 nadam nr strony 5 a dopiero potem drukowi ZP-11 nr strony 6, 7, ... to to ma jakies znaczenie? czy nalezy numerowac zalaczniki wraz ze wzrostem numeru w nazwie ZP?

2

Odp: numeracja stron

Jeżeli np. ZP-12 ma 3 strony, to numerujesz ten druk od 1-3, a nie jako cd. ZP-2...

3

A pytanko nie było głupie, bo "kto pyta, nie błądzi" smile Uczymy się całe życie smile

4

kto pyta, tzn. że nie wie, ma wątpliwości, ale to nic...., bo znaczy przede wszystkim, że MYŚLI.., gratuluję smile

nora

5

zapytaj lepiej kto te zalaczniki numeruje smile heh choc powinno sie smile

6

Ja numeruję. Naprawdę smile Nie wierzysz? Wpadnij do mnie i sprawdź wink

7

ok gdzie mieszkasz?:)

8

Wpadnij mu raczej do pracy, bo nie sądzę żeby dokumentację z postępowań przechowywał w domu. Acz kolwiek różnie to bywa. Mieliśmy już sytuacje, gdy w domu znajdowano dokumenty służbowe.
No chyba, że chcecie przy okiazji coś obalić i nie mam tu na myśli jakiś mit.

Powodzenia

9

Warszawa
Nie no...do chałupy nie zabieram pracy smile

10

czyli reasumujac: ZP-2 str. 1,2 ZP-2/PN,NBO,ZOC str. 3,4. potem na przyklad mam 6 drukow ZP-11 czyli nr str. 1,2,3,4,5,6. jezeli mam 2 druki ZP-12 to str. 1,2.

czyli nie istnieje potrzeba numerowania od 1 az do ostatniej strony np. 16?

jezeli przyjmiemy poglad o numeracji kazdego druku osobno to za bardzo nie wynika ile protokol ma tak faktycznie stron?

moj poprzednik numerowal jednym ciagiem.

pozdrawiam wszystkich myslacych smile

11

szad numeruj jak leci - jaki sens ma numerowanie poszczegolnych zal ?? a moze pomoze Tobie pytanie - jakie ma znaczenie nieponumerowanie stron w ofercie?? Tak wiec problem chyba jest rozwiazany

JACEK DO ZOBACZENIA W WWIE smile

12

No to temat numeracji załączników mamy zamkniety smile
Lolilap, nie ma problemu smile Podaj czas i miejsce, chętnie pogadam "on-line" smile

13

z czego wynika obowiązek ponumerowania oferty

14

gerard.11 napisał/a:

z czego wynika obowiązek ponumerowania oferty

z własnego widzi mi się smile

15

ZP-12 ? a co to jest za druk

16

Niektórzy jeszcze uparcie stosują stare druki, więc w dokumentach znajdzie się i ZP - 12, 17 itd.

17

gerard.11 pyta chyba ogólnie o to czy trzeba numerować strony?!

18

Numerowanie stron jest nieistotne dla sprawy.
Jeśli zaś chodzi o numerowanie druków, to warto zauważyć, że pytanie było pisane parę lat temu big_smile

19

hubal napisał/a:

Jeśli zaś chodzi o numerowanie druków, to warto zauważyć, że pytanie było pisane parę lat temu big_smile

Zgadza się smile

20

o matko faktycznie! zawieruszyło się w 2007