1

Temat: kto wypełnia druk 303 ?

Czy przy zamówieniu do 60 000 euro muszę wypelnić druk 303 ,czy mogę sama napisać ogłoszenie o udzieleniu zamówienia?.Pozdrawiam

2

Odp: kto wypełnia druk 303 ?

Do 60.000??? Przecież to jest druk pow. 60.000 euro. A szczerze powiem, że nie rozumiem pytania: "czy moge sama napisać (...)".

3

Nie musisz Sanderko smile Kornelko, sama to.....sama wink bez pomocy koleżanki z sąsiedniego biurka wink
Oczywiście to żart... smile

4

Zartowniś z Ciebie

5

Oj Arturro...pożartowac nie można...no..:(

6

Nawet trzeba! smile

7

Uffffff....dzięki Kornelko smile (przynajmniej jedna bratnia duszyczka za mną stoi wink )

8

Nie miałem nic złego na myśli. Stwierdziłem tylko fakt.
A poza tym człowiek bez poczucia humoru nie może zajmować się zamówieniami, a jeśli będzie, to bankowo, nie wytrzyma długo, siadą mu nerwy.

Pozdrawiam

9

sandra napisał/a:

Czy przy zamówieniu do 60 000 euro muszę wypelnić druk 303 ,czy mogę sama napisać ogłoszenie o udzieleniu zamówienia?.Pozdrawiam

Nie, nie musisz...., ale na pewno musisz umieścić ogłoszenie zgodnie z treścią art. 41, jeżeli to PN, jeżeli inny to zgodnie z odesłaniem do danego artykułu.  smile

nora

10

Nora 4- zrobiłam tak jak napisałaś (zawarłam w ogłoszeniu wymogi zgodnie z art 41, bo był to PN) -szef jednak miał inne zdanie.Zadałam pytanie na forum-dostałam odpowiedź,szef sobie poczytał i bez dyskusji podpisał dokumentację.A poczucie humoru mam - pomimo wszystko.;) Dziękuję wszystkim.:)

11

gratuluję i życzę powodzenia w komunikacji merytorycznej z zakresu ZP z szefem, a w razie trudności jesteśmy zwarci i gotowi nieść Ci pomoc Sandro smile)

nora

12

Przyjedziemy i zlejemy szefa wink

13

niewykluczone wink

nora