Temat: kto wypełnia druk 303 ?
Czy przy zamówieniu do 60 000 euro muszę wypelnić druk 303 ,czy mogę sama napisać ogłoszenie o udzieleniu zamówienia?.Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy przy zamówieniu do 60 000 euro muszę wypelnić druk 303 ,czy mogę sama napisać ogłoszenie o udzieleniu zamówienia?.Pozdrawiam
Do 60.000??? Przecież to jest druk pow. 60.000 euro. A szczerze powiem, że nie rozumiem pytania: "czy moge sama napisać (...)".
Nie musisz Sanderko Kornelko, sama to.....sama bez pomocy koleżanki z sąsiedniego biurka
Oczywiście to żart...
Zartowniś z Ciebie
Oj Arturro...pożartowac nie można...no..:(
Nawet trzeba!
Uffffff....dzięki Kornelko (przynajmniej jedna bratnia duszyczka za mną stoi )
Nie miałem nic złego na myśli. Stwierdziłem tylko fakt.
A poza tym człowiek bez poczucia humoru nie może zajmować się zamówieniami, a jeśli będzie, to bankowo, nie wytrzyma długo, siadą mu nerwy.
Pozdrawiam
Nie, nie musisz...., ale na pewno musisz umieścić ogłoszenie zgodnie z treścią art. 41, jeżeli to PN, jeżeli inny to zgodnie z odesłaniem do danego artykułu.
nora
Nora 4- zrobiłam tak jak napisałaś (zawarłam w ogłoszeniu wymogi zgodnie z art 41, bo był to PN) -szef jednak miał inne zdanie.Zadałam pytanie na forum-dostałam odpowiedź,szef sobie poczytał i bez dyskusji podpisał dokumentację.A poczucie humoru mam - pomimo wszystko.;) Dziękuję wszystkim.:)
gratuluję i życzę powodzenia w komunikacji merytorycznej z zakresu ZP z szefem, a w razie trudności jesteśmy zwarci i gotowi nieść Ci pomoc Sandro )
nora
Przyjedziemy i zlejemy szefa
niewykluczone
nora
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc