1

Temat: Nowy protokół

Czy ktoś już wypełniał Nowy  protokół ? proszę o podpowiedź co wpisywać - załączniki do protokółu

2

Odp: Nowy protokół

np. protokół z negocjacji jak jest WR. Jak PN np. zmiana  o0głoszenie, siwz, zmiana ogłoszenia, wyjaśnienia, oferta itp. wsio co ma wpływ na postępowanie

3

powołanie komisji przetargowej i jak jest to regulamin.

4

- ustalenie wartości szacunkowe
- zarządzenie lub inny do. o powołaniu komisji
- SIWZ
- ogłoszenie o zamówieniu
- pytania wykonawców odpowiedzi (jeżeli występowały
- oferty wykonawców
- protokół z posiedzenia komisji
- zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty itp.

5

ok dzięki , czyli wszystko

6

Prawie smile

7

Witam!
Chciałabym zapytać o co chodzi w protokole do PN w pkt 4, tzn. o jaki profil nabywcy chodzi w ppkt 2?

Ogłoszenia informacyjne o planowanych ? zamówieniach ? zamówieniach sektorowych

1.    Informacja o zamówieniu ? nie została zawarta ? została zawarta we ? wstępnym ? okresowym ogłoszeniu informacyjnym o planowanych zamówieniach opublikowanym w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej: ?. / S .. - ?. z dnia ..  ..  ?. r.

2.    Informacja o zamówieniu ? nie została zawarta ? została zawarta we ? wstępnym ? okresowym ogłoszeniu informacyjnym zamieszczonym w profilu nabywcy w dniu ?  ..  ?. r.

8

Hmm, nie wiem w czym tutaj problem, jest to dość jasno opisane.

9

Dla Ciebie Marcel jasno, a ja najwyraźniej za tępa jestem. Umieszczam informację o planowanych zamówieniach jedynie na swojej stronie www i nie wiem co to jest : ogłoszenie informacyjne zamieszczone w profilu nabywcy.

10 (edytowany przez Marcel 2011-01-12 13:18:48)

http://www.pzp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=96
Nie warto tym sobie zaprzątać głowy.

11

Nie warto, fakt.
Oby tylko następny kontroler o tym wiedział.
Nie zawracałam sobie też głowy ZP11 od głównego księgowego, bo moim zdaniem nie wykonuje czynności w postępowaniu (kontrasygnowanie umowy nie jest taką czynnością nawet wg UZP), ale za jego brak zostałam ukarana, chociaż nie wskazano mi podstawy z ustawy PZP.
Dziękuję za pomoc.

12

Jak można być ukaranym bez podstawy???!!!!, główny księgowy nie ma obowiązku składać tego druku, ja bym tak tego nie zostawił, o zgrozo!!!

13

Też tego nie zostawiłam. W zamian za stawianie się dostałam propozycję 3/4 etatu, dlatego też nie denerwuj się, jeśli zadaję głupie pytania, ale wolę się upewnić.