Temat: Nowy protokół
Czy ktoś już wypełniał Nowy protokół ? proszę o podpowiedź co wpisywać - załączniki do protokółu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → Nowy protokół
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś już wypełniał Nowy protokół ? proszę o podpowiedź co wpisywać - załączniki do protokółu
np. protokół z negocjacji jak jest WR. Jak PN np. zmiana o0głoszenie, siwz, zmiana ogłoszenia, wyjaśnienia, oferta itp. wsio co ma wpływ na postępowanie
powołanie komisji przetargowej i jak jest to regulamin.
- ustalenie wartości szacunkowe
- zarządzenie lub inny do. o powołaniu komisji
- SIWZ
- ogłoszenie o zamówieniu
- pytania wykonawców odpowiedzi (jeżeli występowały
- oferty wykonawców
- protokół z posiedzenia komisji
- zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty itp.
ok dzięki , czyli wszystko
Prawie
Witam!
Chciałabym zapytać o co chodzi w protokole do PN w pkt 4, tzn. o jaki profil nabywcy chodzi w ppkt 2?
Ogłoszenia informacyjne o planowanych ? zamówieniach ? zamówieniach sektorowych
1. Informacja o zamówieniu ? nie została zawarta ? została zawarta we ? wstępnym ? okresowym ogłoszeniu informacyjnym o planowanych zamówieniach opublikowanym w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej: ?. / S .. - ?. z dnia .. .. ?. r.
2. Informacja o zamówieniu ? nie została zawarta ? została zawarta we ? wstępnym ? okresowym ogłoszeniu informacyjnym zamieszczonym w profilu nabywcy w dniu ? .. ?. r.
Hmm, nie wiem w czym tutaj problem, jest to dość jasno opisane.
Dla Ciebie Marcel jasno, a ja najwyraźniej za tępa jestem. Umieszczam informację o planowanych zamówieniach jedynie na swojej stronie www i nie wiem co to jest : ogłoszenie informacyjne zamieszczone w profilu nabywcy.
http://www.pzp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=96
Nie warto tym sobie zaprzątać głowy.
Nie warto, fakt.
Oby tylko następny kontroler o tym wiedział.
Nie zawracałam sobie też głowy ZP11 od głównego księgowego, bo moim zdaniem nie wykonuje czynności w postępowaniu (kontrasygnowanie umowy nie jest taką czynnością nawet wg UZP), ale za jego brak zostałam ukarana, chociaż nie wskazano mi podstawy z ustawy PZP.
Dziękuję za pomoc.
Jak można być ukaranym bez podstawy???!!!!, główny księgowy nie ma obowiązku składać tego druku, ja bym tak tego nie zostawił, o zgrozo!!!
Też tego nie zostawiłam. W zamian za stawianie się dostałam propozycję 3/4 etatu, dlatego też nie denerwuj się, jeśli zadaję głupie pytania, ale wolę się upewnić.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc