Temat: szkolenie
Witam,
ja troche z innej beczki.... wiedzy nigdy nie za dużo szukam dobrego szkolenia, jakieś propozycje (sprawdzone) może ktoś podszepnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
ja troche z innej beczki.... wiedzy nigdy nie za dużo szukam dobrego szkolenia, jakieś propozycje (sprawdzone) może ktoś podszepnie.
Wejdź na stronę: www.przetargipubliczne.pl lub na stronę www.noweprzetargi.pl
Zobacz szkolenia prowadzone przez Pana Jacka Jerkę, Hannę Olszowską, mecenasa Zbigniewa Pawlaka, Ewę Wiktorowską oraz Zbigniewa Leszczyńskiego (ostatni dwoje szczegolnie zamówienia na roboty budowlane). Ponadto polecam szkolenia prowadzone przez mecenasa Jerzego Pieroga lub mecenasa Pawła Granckiego - niestety nie znam adresów internetowych obu Panów mecenasów. Ważne jest też tematyka i zakres szkolenia, który Cię interesuje.
ja polecam szkolenia prowadzone przez Pana Piotra Sperczyńskiego i nie tylko ja go polecam
.... Pana Jacka Jerkę, ....
nie polecam osobiście; byłam i się rozczarowałam
REDAKTOR NACZELNA Elżbieta Sobczuk, miesięcznika "Przetargi Publiczne", byłem w grudniu i było OK!
DZIĘKI
Zbigniew Leszczyński - roboty budowlane supcio.
Nigdy w życiu więcej Piotra Sperczyńskiego. Facet zakochany w sobie, zupełnie nie uwzględnia potrzeb słuchaczy. byłam raz i obiecałam sobie, że ostatni.
Natomiast uwielbiam szkolenia prowadzone przez Jacka Jerkę. Na jego szkolenia jestem gotowa jechać 6 godzin PKS-em do innego miasta (bo koło mnie jest niestety bardzo rzadko). Zawsze odpowiada na wszystkie pytania, nawet luźno związane z tematem szkolenia. Wielokrotnie już "prostował moje ścieżki" w zamówieniach publicznych. Prawdziwy fachowiec. POLECAM!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc