1

Temat: szkolenie

Witam,
ja troche z innej beczki....  wiedzy nigdy nie za dużo szukam dobrego szkolenia, jakieś propozycje (sprawdzone) może ktoś podszepnie.

2

Odp: szkolenie

Wejdź na stronę: www.przetargipubliczne.pl lub na stronę www.noweprzetargi.pl
Zobacz szkolenia prowadzone przez Pana Jacka Jerkę, Hannę Olszowską,  mecenasa  Zbigniewa Pawlaka, Ewę Wiktorowską  oraz  Zbigniewa Leszczyńskiego (ostatni dwoje szczegolnie zamówienia na roboty budowlane). Ponadto polecam szkolenia prowadzone przez mecenasa Jerzego Pieroga lub mecenasa Pawła Granckiego - niestety  nie znam adresów internetowych obu Panów mecenasów. Ważne jest też tematyka i zakres szkolenia, który Cię interesuje.

3 (edytowany przez golavox 2011-01-31 15:37:24)

ja polecam szkolenia prowadzone przez Pana Piotra Sperczyńskiego i nie tylko ja go polecam

karolk napisał/a:

.... Pana Jacka Jerkę, ....

nie polecam osobiście; byłam i się rozczarowałam

4

REDAKTOR NACZELNA Elżbieta Sobczuk, miesięcznika "Przetargi Publiczne", byłem w grudniu i było OK!

5

DZIĘKI smile

6

Zbigniew Leszczyński - roboty budowlane supcio.

7

Nigdy w życiu więcej Piotra Sperczyńskiego. Facet zakochany w sobie, zupełnie nie uwzględnia potrzeb słuchaczy. byłam raz i obiecałam sobie, że ostatni.
Natomiast uwielbiam szkolenia prowadzone przez Jacka Jerkę. Na jego szkolenia jestem gotowa jechać 6 godzin PKS-em do innego miasta (bo koło mnie jest niestety bardzo rzadko). Zawsze odpowiada na wszystkie pytania, nawet luźno związane z tematem szkolenia. Wielokrotnie już "prostował moje ścieżki" w zamówieniach publicznych. Prawdziwy fachowiec. POLECAM!