Temat: podwykonawca
w ofercie mam wskazanie na podwykonawcę, czy musze wzywać go uzupełnienia "pisemnego zobowiązania"???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w ofercie mam wskazanie na podwykonawcę, czy musze wzywać go uzupełnienia "pisemnego zobowiązania"???
Jeżeli warunki spełnia sam, to po co?, może chce się tylko posłużyć żeby inwestycja szybciej szła do przodu.
nie postawiłam szczegółowych warunków tylko takie ogólne:
1.posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają ich posiadanie;
2.posiadają wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia;
3.dysponują odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
4.znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
ale skoro wskazał podwykonawce to pewnie ich nie spełnia tj np nie posiada urzadzen do eykonania
czyli tylko oświadczenie z art.22 tak?
nio, tylko oświadcznie
W związku z tym, NIE.
Wobec tego co piszesz to nie.
Jeżeli miało by być inaczej to za każdym razem i za każdą ofertą musiało by iść zobowiązanie podmiotu trzeciego.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc