1

Temat: Nowy protokół

Mam pytanie do nowego protokołu. Jeżeli postępowanie podzielone jest na pakiety to  w punkcie 2.2 Wartość należy zaznaczyć:

? zamówienia
? zamówień, których zamawiający zamierza udzielić w okresie obowiązywania umowy ramowej,
     została ustalona na kwotę .................., co stanowi równowartość .....................euro,
? w tym wartość przewidywanych zamówień uzupełniających została ustalona na kwotę .......................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro,
X  jest to zamówienie udzielane w częściach, a wartość udzielanego zamówienia została ustalona na kwotę:
Pakiet 1 -  100zł, co stanowi równowartość 25 euro
Pakiet 2-  100zł, co stanowi równowartość 25 euro
itd.
czy też punkt który zaznaczyłem powyżej  odnosi się tylko do zamówienia podzielonego na części i realizowanego w kilku postępowaniach
a ja w przypadku podziału na pakiety mam zaznaczyć:

X  zamówienia
? zamówień, których zamawiający zamierza udzielić w okresie obowiązywania umowy ramowej,
została ustalona na kwotę: Pakiet 1 -  100zł, co stanowi równowartość 25 euro, Pakiet 2-  100zł, co stanowi równowartość 25 euro itd.
? w tym wartość przewidywanych zamówień uzupełniających została ustalona na kwotę .......................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro,
? jest to zamówienie udzielane w częściach, a wartość udzielanego zamówienia została ustalona na kwotę ..................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro

2

Odp: Nowy protokół

Noo... smile

3

hubal napisał/a:

Noo... smile

te noo dotyczy 1 czy 2 opcji?

4

Wartość została ustalona na całość ponieważ to jedno postępowanie a nie dzielone na części!, to dwie różne sprawy.

5

to którą pozycję zaznaczyć w przypadku jednego przetargu podzielonego na 3 części?

6

? zamówienia

została ustalona na kwotę .................., co stanowi równowartość .....................euro,

7

ok

8

pytanie jeszcze do pkt 8 ppkt 3 - wybór oferty.
trzy razy powtórzyć ten fragment z uzasadnieniem, jeżeli są trzy zadania i 3 najkorzystniejsze oferty?

9

8.3?

10

sorry. 13. 3 najkorzystniejsza oferta

11

No właśnie, cosiik mi nie pasowało,  wpisujesz jaka jest cena najkorzystniejszej oferty/ofert w każd3ej z części.

12

rozumiem, że do każdej oferty najkorzystniejszej muszę napisać to uzasadnienie w 13.4?

13

Ja się nie rozdrabniam, najkorzystniejsze wypisuję razem, a uzasadnienie to samo, więc też nie kopiuję.

14

Jak jest jeden wykonawca to uzasadnienie wystarczy jedno.

15

ja mam dwóch ale uzasadnienie to samo

16

To wpisz dwóch (uzasadnienie).