Temat: szacunek na koordynatora
w projekcie mam koordynatora za 120 tys. w wiez w protokole jaka watrosc szacunkowa mam wpisać? netto - pomniejszyc toą kwoteo podatek?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → szacunek na koordynatora
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w projekcie mam koordynatora za 120 tys. w wiez w protokole jaka watrosc szacunkowa mam wpisać? netto - pomniejszyc toą kwoteo podatek?
ale o co chodzi?
o szacowanie. w budzecie mam 120 tys na kordynatora - umowa zlecenie?
i ktora netto czyli szacunek to....?
A może, po prostu, dokonaj szacunku
No właśnie, to pytanie bardzo niejasne.
szacująć wziełam pod uwagę wynagrodzenie za godzinę przewidzianą w umowie o dofinansowania i przeliczając na planowaą liczbe godz wyszło 120 tys na cały okres realizacji zamówienia. w budzecie projektu podane sa stawki brutto, a wiec moze 120 pomniejsze o podatek 23% i w ten sposob uzyskam netto - i to bedzie szacunek? ale calkim mozliwe ze do przetargu przystąpi osoba fizyczna nie majaca dziłlnosci i od wynagrodzenie trzeba bedzie odjąc nie vat a składki np ubez. społeczne itp
Szacuj tak aby było zrobione to należycie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc