1 (edytowany przez kamil.grzeszczyk 2011-03-24 15:18:49)

Temat: Protest...

Witam

Nie mogłem się powstrzymać i nie podzielić się z wami pewnym wydarzeniem. Naprawdę ZP to dziedzina która może zaskoczyć każdego cwaniaka big_smile
Wiem że minęło już sporo czasu od ostatniej dużej nowelizacji naszej ustawy, ale dzisiaj na moje biurko trafił PROTEST, opatrzony datą aktualną, dotyczący postępowania wszczętego w tym miesiącu. Zaczyna się ostro, bo protest ten jest złożony przez firmą za pośrednictwem pełnomocnika w postaci Kancelarii Adwokackiej.

Wiec na pierwszej stronie wielkimi literami napisane PROTEST, a dalej w uzasadnieniu, szanowny Pan adwokat zarzucając to i tamto powołuje się na następujące przepisy prawne:
1)"ustawa Prawo zamówień publicznych (dz.u 2004 nr 19 poz 177)"
2) "Rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów w sprawie rodzaju dokumentów jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane z dnia 19 maja 2006 roku (dz. u. 2006r. Nr 87 poz. 605)

Normalnie szok, za co jedni ludzie biorą kasę (pewnie nie małą), a inni bulą....

Szkoda że nie zostały przywołane przepisy prawa na osadnictwie niemieckim z 15 wieku wink

2

Odp: Protest...

Czy to nie czasem kancelaria Marcina K.?

3

Nie. A z czego zasłynął Marcin K?

4

Z tego, że piszą o nim na forum wink