1

Temat: Tożsamość przedmiotowa.

Mam pytanko.

O co chodzi z ta tożsamością przedmiotową.

Realizuję projekt systemowy- w m-cu VII/11 bęziemy realizowali kursy komputerowe, będziemy również potrzebowali specjalistów takich jak:doradca zawodowy, psycholog itd.

Czy mamy to ze sobą połączyć? Do końca nie rozumiem o co chodzi z tą tożsamością.

Czy mam patrzeć na to,że firma szkoleniowa jest w stanie zrealizować zadania, bo posiada wszystkich szkoleniowców, czy raczej zwrócić uwage na to,że doradca zawodowy nie jest w stanie przeprowadzić kursu komputerowego.

Proszę o pomoc

2 (edytowany przez Niedzwiadek 2011-05-12 11:06:15)

Odp: Tożsamość przedmiotowa.

justynka2252 napisał/a:

Czy mam patrzeć na to,że firma szkoleniowa jest w stanie zrealizować zadania, bo posiada wszystkich szkoleniowców

Firma nie musi mieć zatrudnionych wszystkich szkoleniowców, ale to o to właśnie chodzi
Firma może tych szkoleniowców po prostu wynająć, ale musi Ci udowodnić, że w chwili wykonywania zamówienia będzie ich miała do dyspozycji to tak w skrócie

3

Niedźwiadek,dzięki ale ja o to właściwie nie pytałam.
Interesuje mnie czy powinnam połaczyć te dwa zamówienia.

4

upss sorki -  idzie burza jest duszno smile

łączyć możesz wg mnie, ale rozwiązanie pod tytułem jedno zamówienie dwie części będzie lepszym rozwiązaniem

5

Ze względu na bardzo zróżnicowaną tematykę oraz przeznaczenie szkoleń nieuzasadnione byłoby traktowanie ich wszystkich jako jednego dużego zamówienia składającego się z wielu części. Dlatego gdy już zaplanujesz wszystkie możliwe do przewidzenia szkolenia, podziel je na konkretne ?przedmioty zamówienia? lub inaczej mówiąc określone ?bloki szkoleniowe?. Każdy taki blok będzie stanowić odrębne zamówienie.

6

Chyba że w ramach kursu komputerowego będą zajęcia z doradztwa zawodowego ...