Temat: ogłoszenie o zamówieniu
Pomóżcie, bo zwątpiłem - ogloszenie powyżej progów unijnych można zamieścić na stronie zamawiacza:
a) w dniu przekazania do DzUE, lub
b) w dniu publikacji w DzUE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pomóżcie, bo zwątpiłem - ogloszenie powyżej progów unijnych można zamieścić na stronie zamawiacza:
a) w dniu przekazania do DzUE, lub
b) w dniu publikacji w DzUE
Tak lub tak, obie opcje są prawidłowe, z tym że przed opublikowaniem w dzienniku nie można zamieszczać załączników.
ja robię jak w b). nie tworzę nowego ogłoszenia tylko zamieszczam na stronie to co ukazało się DzUE.
robię jak w b) bo siwz udostępnia się od dnia publikacji ogłoszenia w DzUE, a ponieważ ogłoszenie i siwz mam na tej samej stronie więc zamieszczam jednocześnie oba dokumenty.
Wybór jest i jak kto woli.
Wybór jest i jak kto woli.
... ale ja polecam postępowanie szada.
Ale obie opcje dopuszczalne.
Oczywiście:
http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=5009
ja robię jak w b). nie tworzę nowego ogłoszenia tylko zamieszczam na stronie to co ukazało się DzUE.
robię jak w b) bo siwz udostępnia się od dnia publikacji ogłoszenia w DzUE, a ponieważ ogłoszenie i siwz mam na tej samej stronie więc zamieszczam jednocześnie oba dokumenty.
tak samo - unikam telofonicznych uwag typu a gdzie siwz bo nie widzę
szad napisał/a:ja robię jak w b). nie tworzę nowego ogłoszenia tylko zamieszczam na stronie to co ukazało się DzUE.
robię jak w b) bo siwz udostępnia się od dnia publikacji ogłoszenia w DzUE, a ponieważ ogłoszenie i siwz mam na tej samej stronie więc zamieszczam jednocześnie oba dokumenty.tak samo - unikam telofonicznych uwag typu a gdzie siwz bo nie widzę
A jaki wyznaczacie TSO - 40 dni od przekazania ogłoszenia (jak mówi przepis), czy z odpowiednim zapasem?
Termin od dnia przekazania.
40 dni ale w przypadku przesłania drogą elektroniczną i jw.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc