Rzucicie jeszcze okiem na zaproszenie do negocjacji (czy jest z nim wszystko ok)
ZAPROSZENIE DO NEGOCJACJI
W POSTĘPOWANIU O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO
NA DOSTAWĘ CIEPŁA Z SIECI CIEPŁOWNICZEJ
ZAMÓWIENIE PUBLICZNE PONIŻEJ KWOT OKREŚLONYCH W PRZEPISACH WYDANYCH NA PODSTAWIE ART. 11 UST. 8 USTAWY Z DNIA 29.01.2004R. PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH (tekst jednolity Dz.U. z 2010r. nr 113, poz. 759 z późn.zm.),
W TRYBIE ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI
NA PODSTAWIE ART. 66 W ZW. Z ART. 67 UST. 1 PKT 1A
I NA PODSTAWIE ART. 66 W ZWIĄZKU Z ART. 67 UST. 1 PKT 1A USTAWY Z DNIA 29.01.2004R. PZP , DZIAŁAJĄC W IMEINIU ZAMAWIAJĄCEGO, ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W NEGOCJACJACH.
II.PRZEDMIOTEM NEGOCJACJI BĘDZIE USTALENIE WARUNKÓW PRZYSZŁEJ UMOWY W SPRAWIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO.
IIIOSOBY, KTÓRE BĘDĄ REPREZENTOWAŁY WYKONAWCĘ W NEGOCJACJACH MUSZĄ PRZEDSTAWIĆ STOSOWNE UMOCOWANIE DO PROWADZENIA NEGOCJACJI W IMIENIU WYKONAWCY.
IVOPIS WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW:
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 Pzp, tj.:
?posiada uprawnienia niezbędne do wykonania zamówienia,
?posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,
?znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
?nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
2. Ocena spełniania warunków zostanie dokonana na podstawie oświadczeń i dokumentów wymienionych w pkt V, złożonych w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu, metodą ?spełnia ? nie spełnia?.
V INFORMACJE O OŚWIADCZENIACH I DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIENIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
1.Oświadczenia i dokumenty wymagane:
?oświadczenie o spełnianiu warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 Pzp,
?koncesję na obrót ciepłem
?aktualny odpis z KRS.
Oświadczenia i dokumenty, o których mowa w ust. 1 należy złożyć najpóźniej do dnia zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego, w formie oryginałów lub kserokopii, poświadczonych za zgodność z oryginałem przez uprawnionego przedstawiciela wykonawcy.
Przed podpisaniem umowy zamawiający wymaga przedłożenia aktualnego odpisu
z KRS lub innego dokumentu, z którego będzie wynikało prawo osób podpisujących umowę do reprezentowania wykonawcy.
VI INFORMACJE O SPOSOBIE POROZUMIEWANIA SIĘ ZAMWAIAJĄCEGO Z WYKONAWCĄ ORAZ PRZEKAZYWANIA OŚWIADCZEŃ I DOKUMENTÓW:
1.Postępowanie prowadzone jest w formie pisemnej z zastrzeżeniem wyjątków określonych w ustawie.
2.Zamawiający w celu zapewnienia sprawnego przebiegu postępowania dopuszcza możliwość przekazywania oświadczeń, wniosków, zawiadomień oraz informacji faksem na numer .................... z jednoczesnym nadaniem ich w formie pisemnej.
3. Do bezpośredniego kontaktu z Wykonawcami, upoważnioną osobą przez Zamawiającego jest ................tel. (...............) w godzinach od 1000 do 1800.
I jak Wam się podoba?
Czy zawarłam wszystko co trzeba?