51

Odp: pełnomocnictwo

Marko napisał/a:

to wynika z krs kto ma podpisać oferte lub kto ma udzielić pełnomocnictwa...

a co w przypadku BGK, który jest jedynym bankiem panstwowym nie podlegajacym wpisowi do KRS?

52

Zarząd chyba jakoś powoływany jest nieprawdaż? wink

53

BGK - przedstawia uchwały zarządu w spraeie powołania członków - jest pismo UZP n TEN TEMAT

54

dorota26 napisał/a:

BGK - przedstawia uchwały zarządu w spraeie powołania członków - jest pismo UZP n TEN TEMAT

a mozesz podac link do tego pisma?

dzieki za pomoc

55

linku nie mam - mam w ofercie od BGK pismo Prezesa UZP jak znajde chwilke to zeskanuje i ci podeslę

56

bylbym niezmiernie Ci wdzieczny za to pisemko Prezesa UZP.

57

dorota26 napisał/a:

a jezeli do oferty nie dolaczy tej uchwaly to powinienem wezwac do uzupelnienia dokumentow na podstawie 26.3 (na potwierdzenie zapisu w siwz: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.").
KRS mi nie dolacza, bo nie maja.

58

chyba powinni ci wykazać kto może podpisać oferte lub udzielić pełnomocnictwa a jesli tak to powinienes poprosic o uzupełnienie takiego dokumentu