Temat: pismo z płytą z dziennika
czy otrzymaliście kiedyś ogłoszenia na płycie z dziennika Urzędowego UE , po angielsku (niemiecku i francusku) pismo przewodnie, z jakimiś ewentualnymi błędami? Nie bardzo wiem o co chodzi!?!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy otrzymaliście kiedyś ogłoszenia na płycie z dziennika Urzędowego UE , po angielsku (niemiecku i francusku) pismo przewodnie, z jakimiś ewentualnymi błędami? Nie bardzo wiem o co chodzi!?!
Tak, dostałem, ale to nie błędy a ogłoszenia jakie się ukazały w danym okresie czasu.
w każdym przetargu unijnym przesyłają płytę z ogłoszeniem o zamówieniu i ogłoszeniem o udzieleniu zamówienia
Już nie mają na co kasy wydawać.
Dzięki!!!! no to już będę spokojniejsza w tej sprawie.
Ale za to mam jeszcze jedną sprawę: miałam przetarg powyżej progów-10 części, wybrano tylko 2 części i resztę unieważniono, bo nie było ofert. Dałam ogłoszenie do dziennika o udzieleniu zamówienia na 2 części, czy jeszcze coś muszę wypełniać na pozostałe 8 części i przesyłać?
Nie, dajesz ogłoszenie w zakresie w jakim postępowanie zostało rozstrzygnięte.
lepiej spać spokojnie, dzięki, ale na pozostałe części nie muszę ogłaszać jakiegoś innego ogłoszenia, np. o niepełnej procedurze, sprostowania czy coś takiego?
Czasami się o to upominają, ale w tym wypadku było jedno postępowanie i oferty częściowe więc ogłoszenie poszło.
przeanalizuj poz. 14 standardowych formularzy unii tam jest pozycja VI.2 bodajże i trzy warianty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc