Temat: brak wpisanej nazwy zadania w formularzu ofertowym
na jakiej podstawie mam odrzucić ofertę ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → brak wpisanej nazwy zadania w formularzu ofertowym
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na jakiej podstawie mam odrzucić ofertę ?
dodam ,że wzór formularza z wpisaną nazwą zadania umieszczono oprócz pdf również w wersji edytowalnej na stronie internetowej
a czy to nie jest tylko forma ?
Jeżeli jesteś stwierdzić jakiego zadania dotyczy złożona oferta (oczywiście o ile to możliwe to może nie odrzucać
nie jestem - ryczałt wykonawca przepisywał ofertę - nie wiadomo po co i nie wpisał nazwy zadania
Odrzucenie oferty z ww. powodu byłoby ...... Jesli masz wątpliwości czy ta oferta jest do tego postępowania, skorzystaj z wyjasnień, a pewnie Ci potwierdzą że to jest to ,i nie będzie to zmiana treści oferty.
nazwa zadania to forma? a mnie się wydaje ,że treść i to kluczowa
Też mi się po zastanowieniu tak wydaje. Jeśli z żadnego dokumentu, kosztorysu, jakiegoś papierka w ofercie nie wynika jakiej części oferta dotyczy to chyba jest to poważny błąd treści oferty. Postępowanie na wiele części, wykonawca składa ofertę z ceną na nie wiadomo jaką część. Składajac wyjasnienia, znajac ceny, teoretycznie mógłby wybrać część, która go po zobaczeniu cen zainteresowała...ale to tylko teoria.
oferta place zabaw radosna szkola
3 przetargi dziennie składa na na 2 i mógłby sobie postępowanie dopasować zresztą na otwarciu poinformowano ,że oferta jest złożona ale nie wiadomo na co!
Chyba nieco przesadzacie.
Moim zdaniem nazwa jest co prawda ważna, jednak nie jest treścią oferty, bo nazwy wykonawca nie wymyśla i wcale NIE OFERUJE. Zwykła pomyłka pisarska - do poprawienia (chyba że faktycznie zachodzą jakieś szczególne okoliczności).
Też mi się tak wydaje, szkoda oferty, chyba że jest najdroższa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc