1

Temat: brak wpisanej nazwy zadania w formularzu ofertowym

na jakiej podstawie mam odrzucić ofertę ?

2

Odp: brak wpisanej nazwy zadania w formularzu ofertowym

dodam ,że wzór formularza z wpisaną nazwą zadania umieszczono oprócz pdf również w wersji edytowalnej na stronie internetowej

3

a czy to nie jest tylko forma ?
Jeżeli jesteś stwierdzić jakiego zadania dotyczy złożona oferta (oczywiście o ile to możliwe smile to może nie odrzucać

4

nie jestem - ryczałt wykonawca przepisywał ofertę - nie wiadomo po co i nie wpisał nazwy zadania

5

Odrzucenie oferty z ww. powodu byłoby ...... Jesli masz wątpliwości czy ta oferta jest do tego postępowania, skorzystaj z wyjasnień, a pewnie Ci potwierdzą że to jest to ,i nie będzie to zmiana treści oferty.

6

nazwa zadania to forma? a mnie się wydaje ,że treść i to kluczowa

7

Też mi się po zastanowieniu tak wydaje. Jeśli z żadnego dokumentu, kosztorysu, jakiegoś papierka w ofercie nie wynika jakiej części oferta dotyczy to chyba jest to poważny błąd treści oferty. Postępowanie na wiele części, wykonawca składa ofertę z ceną na nie wiadomo jaką część. Składajac wyjasnienia, znajac ceny, teoretycznie mógłby wybrać część, która go po zobaczeniu cen zainteresowała...ale to tylko teoria.

8

oferta place zabaw radosna szkola
3 przetargi dziennie składa na na 2 i mógłby sobie postępowanie dopasować zresztą na otwarciu poinformowano ,że oferta jest złożona ale nie wiadomo na co!

9

Chyba nieco przesadzacie.
Moim zdaniem nazwa jest co prawda ważna, jednak nie jest treścią oferty, bo nazwy wykonawca nie wymyśla i wcale NIE OFERUJE. Zwykła pomyłka pisarska - do poprawienia (chyba że faktycznie zachodzą jakieś szczególne okoliczności).

10

Też mi się tak wydaje, szkoda oferty, chyba że jest najdroższa smile