Temat: po ilu dniach umowa
przetarg nieograniczony na dostawę opału- na kwotę 111000 zł- po ilu dniach podpisać umowę, po 7 tak?
Wolę zapytac niż coś źle zrobić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
przetarg nieograniczony na dostawę opału- na kwotę 111000 zł- po ilu dniach podpisać umowę, po 7 tak?
Wolę zapytac niż coś źle zrobić
jak wysłano info faksem to 5 dni a jak tylko pisemnie to 10
zasada 5-10-15
jak nie wykluczono i nie odrzucono to na następny dzień
wysłano faksem ,
a co w przypadku gdy podpiszę umowe w 5 dniu od dnia przesłania zawiadomienia o wyborze najkorzystniejszej oferty to nałoży mi się ona na umowę z roku poprzedniego, czy spokojnie mogę podpisac umowę dopiero w dniu kończącym umowę poprzednią?- dodam ze bedzie to w 10 dniu od dnia przesłania zawiadomienia o wyborze najkorzystniejszej oferty ( dodam że jest to umową z tym samym wykonawcom)
nie widzę przeszkód, niektórzy praktykują jedynie, by umowę podpisać jeszcze w terminie związania ofertą. Ja zresztą też - w miarę możliwości.
czyli żebyśmy sie dobrze zrozumieli - podpisywac w 10 dniu- kończącym poprzednią umowę
możesz jak najbardziej.
dzięki
... nałoży mi się ona na umowę z roku poprzedniego
A w czym to przeszkadza??? Mnie w niczym, może się ?nakładać?, ale w związku z wątpliwościami można przecież zapisać np. że wykonywanie umowy jest możliwe od dnia.... (albo coś analogiczego).
PS. W proponowanym 10. dniu też można
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc