1

Temat: dowód wniesienia wadium

Oferent wniósł wadium w formie pienieźnej, nie dołączył potwierdzenia przelewu. W SIWZ nie żądaliśmy dowodu wniesienia wadium. Wzywać do uzupełniania, chyba nie...tak?

2

Odp: dowód wniesienia wadium

Oczywiście że nie, macie kasę na koncie to gra.

3

jak Marcel a po co ten dowód , dowód to zwiększone Wasze konto o wadium na postępowanie

4

Mam kontrolę z Urzędu Marszałkowskiego. Kontrolujacy zarzucili, że w jedej z ofert brak dowodu wpłaty wadium.

5

no i powiesić przez rozstrzelanie komisja sprawdza czy wadium zostało wniesione w terminie odpowiedź na to wydruk z działu księgowości ,że wadium zostało wniesione w terminie tzn. przed terminem na składanie ofert - przecież tego sobie kontrolujący przeważnie życzą i po ptokach

6

ab123 napisał/a:

Mam kontrolę z Urzędu Marszałkowskiego. Kontrolujacy zarzucili, że w jedej z ofert brak dowodu wpłaty wadium.

Niech się lepiej pukną w głowę co mówią.

7

A może znacie jakiś wyrok o takiej tematyce.

8

a po co wyrok art.45.3 broni zarzut

9

trzeba zadać pytania kontrolującym, bo może nie wiedzą smile jaką role odgrywa wadium w przetargu?

10

ab123 napisał/a:

Ta to ciemnogród czepiają się pierdół a potem trzeba na ich durne zarzuty pisać elaboraty a i tak nie zrozumieją.