Temat: dowód wniesienia wadium
Oferent wniósł wadium w formie pienieźnej, nie dołączył potwierdzenia przelewu. W SIWZ nie żądaliśmy dowodu wniesienia wadium. Wzywać do uzupełniania, chyba nie...tak?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oferent wniósł wadium w formie pienieźnej, nie dołączył potwierdzenia przelewu. W SIWZ nie żądaliśmy dowodu wniesienia wadium. Wzywać do uzupełniania, chyba nie...tak?
Oczywiście że nie, macie kasę na koncie to gra.
jak Marcel a po co ten dowód , dowód to zwiększone Wasze konto o wadium na postępowanie
Mam kontrolę z Urzędu Marszałkowskiego. Kontrolujacy zarzucili, że w jedej z ofert brak dowodu wpłaty wadium.
no i powiesić przez rozstrzelanie komisja sprawdza czy wadium zostało wniesione w terminie odpowiedź na to wydruk z działu księgowości ,że wadium zostało wniesione w terminie tzn. przed terminem na składanie ofert - przecież tego sobie kontrolujący przeważnie życzą i po ptokach
Mam kontrolę z Urzędu Marszałkowskiego. Kontrolujacy zarzucili, że w jedej z ofert brak dowodu wpłaty wadium.
Niech się lepiej pukną w głowę co mówią.
A może znacie jakiś wyrok o takiej tematyce.
a po co wyrok art.45.3 broni zarzut
trzeba zadać pytania kontrolującym, bo może nie wiedzą jaką role odgrywa wadium w przetargu?
Ta to ciemnogród czepiają się pierdół a potem trzeba na ich durne zarzuty pisać elaboraty a i tak nie zrozumieją.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc