Temat: zamówienie z wolnej ręki
Dokonałam wyboru wykonawcy i na drugi dzień została podpisana umowa na roboty dodatkowe. Czy protokół zakończyć powinnam dopiero po upływie 15 dni ( termin na wniesienie odwołania) od dnia udzielenia zamówienia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokonałam wyboru wykonawcy i na drugi dzień została podpisana umowa na roboty dodatkowe. Czy protokół zakończyć powinnam dopiero po upływie 15 dni ( termin na wniesienie odwołania) od dnia udzielenia zamówienia.
Protokół wypełniasz na bieżąco, a więc jak upłynie termin na wniesienie odwołania kończysz.
Nie. W dniu udzielenia zamówienia.
a czemu okres na odwołanie ? kto się będzie odwoływał
Mam nadzieję że nikt się nie będzie odwoływał, ale nigdy nic nie wiadomo. To po co ten termin na wniesienie odwołania skoro umowa podpisana i postępowanie zakończone?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc