1

Temat: KRS - uzupełnić?

Do oferty załączono aktualny KRS wszystko jest ok. tylko akurat ten dokument podpisała osoba nieumocowana żadnym pełnomocnictwem, nie wynika też z KRS, że może reprezentować spółkę. Zastanawiam się czy mogę uzupełnić na podstawie  art. 26 ust. 3 pzp.??????????

2

Odp: KRS - uzupełnić?

Co to znaczy podpisała? Potwierdziła za zgodność? Jeśli tak to do uzupełnienia - ostrzegam że może sie pojawić zdanie odrębne tongue

3

To znaczy wszystkie pozostałe dokumenty "za zgodnośc" podpisała osoba uprawniona, a akurat KRS ktos inny? Dobrze rozumuję?

4

"za zgodność z oryginałem" ;-) potwierdziła KRS osoba nieumocowana. Pozostałe oświadczenie i dokumenty podpisano i potwierdzono za zgodność zgodnie z reprezentacją wynikającą z KRS.

5

To - wg Marko - uzupełnienie, a wg mnie - oferta jest ważna i nie potrzebne żadne dodatkowe ceregiele smile. Sama "oferta", czyli co, kto i za ile jest podpisana przez te osoby, co trzeba. Pozdrawiam.

6

KRS - do uzupełnienia, bowiem został potwierdzony przez osobe nieuprawnioną, a więc nie ma mocy ważności dokumentu, dowodzącego wiarygodnośc reprezentacji.
Należy z tego wywieść wniosek taki, iż oferta może byc podpisana przez osoby do tego nieuprawnione bo KRS może byc nie ten. Ot, i wszystko.

smile nora

7

dokladnie nora ma racje . nie mozna uznac tego dok i czasami nie zadaj pelnomiocnictwa smile dla tej osoby:)