Temat: nowe ogloszenia
Mam pytanko
Zgodnie z Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów od 11czerwca obowiazują nowe wzory ogloszeń zamieszczanych w BZP. Skąd moge pobrac te wzory aby na nich juz pracowac?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanko
Zgodnie z Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów od 11czerwca obowiazują nowe wzory ogloszeń zamieszczanych w BZP. Skąd moge pobrac te wzory aby na nich juz pracowac?
Tylko wersja elektroniczna poprzez portal. Trzeba mieć login (lub posługiwać się istniejącym)
wejdź na www.uzp.gov.pl i tam znajdziesz wszystkie niezbedne informacje.
noa
witam
mam pytanko odnosnie technicznie longinu do publikacji ogloszen w BZP czy nalezy posługiwac sie longimem , ktory sie otrzymalo odnosnie publikacji ogloszen na portalu uzp czy tym jeszcze wczesniejszym , ktory sluzyl do publikacji ogloszen w BZP powyzej 60.ooo EURO. Dziwne ale zaden mi nie dziala????? Moze ktos publikowal juz ogloszonko i wie jak to technicznie wyglada i dlaczego w zaden sposob nie moge polaczyc sie z UZP i uaktywnic formularzy????
musisz zlozyć pisemny wniosek do UZP w sprawie nadania indywidualnego hasła i loginu. Wniosek jest do pobrania na strone UZP.
nora
ale ja juz mam 2 hasla Jedno do publikacji ogloszen podprogowych na portal a drugie stare do publikacji ogloszenien w BZP i chodzi mi o to ktore jest wazne
U mnie oba sa ważne. Najpierw loguje sie na portal, potem do BZP.
magdusia - dawalem juz z 4 ogloszenia o zamowieniu i jest tak jak mowi piotrek. choc w pierwszych 2 dniach byly duuuze problemy z dokonaniem czegokolwiek.
ze wspomne tylko o chorym komunikacie po przeslaniu ogloszenia-- no input....
tym sie nie martw powiadomienie o zamieszczeniu przychodzi na maila.
pozdr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc