Temat: druk ZP-403
mam watpliwość dot. poz. SEkcja "II.1.5 całkowita końcowa wartość zamówienia" czy nalezy tu wpisać wartośc wszystkich części , które były przedmiotem zamówienia, czy tylko tych, które zostały wybrane?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam watpliwość dot. poz. SEkcja "II.1.5 całkowita końcowa wartość zamówienia" czy nalezy tu wpisać wartośc wszystkich części , które były przedmiotem zamówienia, czy tylko tych, które zostały wybrane?
Myśle że jest to błąd w tłumaczeniu, a w rzeczywistosci chodzi nie o wartosc zamówienia tylko wartość umowy.
mozecie mi wytlumaczyc dlaczego jak wpisuje w tej pozycji kwote np. 123456,78 to wyskakuje komunikat ze ta wartosc nie jest liczba? jak wpisze te wartosc w V.4 to wszystko jest ok. O co tu lotto ?
bylbym bardzo wdzieczny za uwagi do powyzszego postu. jest to moje pierwsze ogloszenie po nowelizacji wiec nie chce na starcie czegos zmajstrowac .
czy od daty podpisania umowy jest jakis ustawowy termin na przekazanie ogloszenia o udzieleniu zamowienia do BZP
mozecie mi wytlumaczyc dlaczego jak wpisuje w tej pozycji kwote np. 123456,78 to wyskakuje komunikat ze ta wartosc nie jest liczba? jak wpisze te wartosc w V.4 to wszystko jest ok. O co tu lotto ?
zapewne chodzi tu o zamianę "," znakiem "." dziwne toto
no dziwne , bo jak zamiast przecinka postawie kropke to jest oki. tylko czemu taki problem nie pojawia sie w sekcji V.4?
na wszystkie pytania zapewne nigdy nie poznamy odpowiedzi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc