1

Temat: brak ogłoszenia na stronie

witam
mam taki problemik PN. przygotowałam postępowanie, przkazałam ogłoszenie do BZP, zostało opublikowane i zadowolona zabieram się za zamieszczanie na stronie internetowej a tu niespodziana !!!! nie mogę tego zrobić bo są jakieś tam sprawy techniczne, których nazw nawet nie potrafię powtórzyć. co robić ? jak długo mogę poczekać od ogłoszenia w BZP do zamieszczenia na stronie? czy mogę unieważnić postępowanie na podstawie 93.1.7.? już nie wspomnę że nie mogę także zamieścić siwz. i nie mam pod ręką innej strony na której mogę to zrobić bo na bip jest link właśnie do naszej strony, która się zepsuła.

2

Odp: brak ogłoszenia na stronie

już raczej wiem co zrobić (lex mi na szczęście działa :-)) unieważnienie 93.1.7 UZP/ZO/0-759/07

3

Możesz mi podesłać ten wyrok? Bo nie mogę nigdzie w googlach znaleźć kagr84@gmail.com

dzięki

4

http://docs.google.com/viewer?a=v&q … rHQcHazykQ

a mi wyskoczyło wink

5

Dzięki. Nie szukałem przez dokumenty.

6

agaj napisał/a:

już raczej wiem co zrobić (lex mi na szczęście działa :-)) unieważnienie 93.1.7 UZP/ZO/0-759/07

Tylko i wyłącznie

7

Zgodnie z przepisami ustawy Pzp specyfikacja istotnych warunków zamówienia winna być udostępniona na stronie internetowej zamawiającego od dnia publikacji w BZP. Gdyby ogłoszenie zostało opublikowane w niedzielę zastosowanie miałaby regulacja art. 115 Kc, zgodnie z którą, jeśli koniec terminu do wykonania czynności przypada na dzień uznany za ustawowo wolny od pracy (np. niedziela lub święto), wówczas faktyczny termin na wykonanie tej czynności upłynie dopiero w dniu następnym (tj. w poniedziałek).