Temat: oferta złożona po terminie
witam .. mam zapytanie co z ofeta ktora zostala po terminie skladania o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w PN..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam .. mam zapytanie co z ofeta ktora zostala po terminie skladania o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w PN..
art. 84.2 pzp
a co z ogloszeniem o wynikach .. informaowac innych ze zostala zlozozna oferta i zwrocona bez rozpatrywania zgodnie art. 84.2 pzp
mi się zdarzyło, że przy prostym postępowaniu kilka ofert,
otwarcie,
ocena ofert (1 dzień),
ogłoszenie o wyborze, a tu nagel kolejna oferta,
wiec robie sobie ksero oferty, pismo przewodnie i odsyłam bez otwierania do Wyk.
i na tym kończe.
a co z ogloszeniem o wynikach .. informaowac innych ze zostala zlozozna oferta i zwrocona bez rozpatrywania zgodnie art. 84.2 pzp
Nie
hehe może się za bardzo rozpisalem o swoim postepowaniu ,
ale jak Bitter, czyli NIE.
rozumiem .. oferta wplynela tuz po otwarciu i zlozona na sekretariacie. pani przyjela i dobrz robila z mojego punktu widzenia. na otwarciu piec ofert i tylko te rozpatruje te jedna powolujac sie na cyt. art. zwracam z pismem przewodnim i tyle .. oferent nei moze wniesc protestu ???
Nie może wnieść odwołania. Przetarg poniżej progów unijnych? Bo przyjmuję, że tak.
a prosba jeszcze o wzor pisemka przewodniego grzecznosciowo skrzyneczka na ktora mozna wrzucic ocs rzeczowego
ch4mps@gazeta.pl
Art. 84.2 może być troszkę mylący - "ofertę" złożoną po terminie nie uważa się za ofertę.
a prosba jeszcze o wzor pisemka przewodniego wink grzecznosciowo skrzyneczka na ktora mozna wrzucic ocs rzeczowego
ch4mps@gazeta.pl
wystarczy coś takiego:
Dotyczy: przetargu nieograniczonego na .............. Nr sprawy: .............
W związku z wpłynięciem Państwa oferty ......2011 roku po godz. 10.00 do ............, czyli po terminie na złożenie ofert, na podstawie art. 84. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010r. Nr 113, poz. 759 z późniejszymi zmianami) odsyłamy nie otwartą ofertę.
juz poszlo dzieki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc