Temat: zarobki
Witam!
Mam małe pytanie odnośnie zarobków. Ile może zarobić kierownik zamówień publicznych w budżetówce a ile w prywatnej firmie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Mam małe pytanie odnośnie zarobków. Ile może zarobić kierownik zamówień publicznych w budżetówce a ile w prywatnej firmie?
?
?
Hmm, w prywatnej firmie zapewne więcej
ale budżet pewniejszy
No tak, tyle że zarobki nie szokują!
no ale znacie kwoty?
specjalista w moim mieście to ok. 2000 netto
w moim 4500
no niezla różnica
w moim 4500
To powiedz jakie to miasto - to się przeprowadzę . chyba, że już nie ma miejsca.
Kurcze myszy, Tobie to dobrze.
zapomniałam dodać ,że na dwa miesiące hahaha!
nie teraz poważnie zarobki są niezłe !! nie powiem ile i jakie miasto bo mnie Darek W . wygryzie
To faktycznie tylko pozazdrościć, u nas nie ma takiego miodu.
Myszy to tajemnica, że to "polska Wenecja"?
nie teraz poważnie zarobki są niezłe !! nie powiem ile i jakie miasto bo mnie Darek W . wygryzie
Ależ gdzież bym śmiał !!
psz
Pułtusk, z tego względu że część miasta, gdzie leży starówka znajduje się na wyspie, którą opływają rozwidlone odnogi Narwi - Rybitwa i Duszek
Wrocław, choćby z tego względu, że tak jest nazywany.
myszy1953 napisał/a:w moim 4500
To powiedz jakie to miasto - to się przeprowadzę . chyba, że już nie ma miejsca.
myszy ja też się przeprowadzę
wydaje mi sie, że to zalezy od tego gdzie mieszkasz.... we wiejskiej gminie około 1500-2200 w zależności od stazu pracy a w miescie około 500 wiecej to o budżecie,, w prywatnej firmie to nawet do 5000 (mam znajmomą w gdańsku co tyle zarabia w dużej firmie budowlanej)... narobi sie ale zarobi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc