1

Temat: Zmiana w eNotices.

Witam Was,
wysłałem w poniedziałek ogłoszenie o zamówieniu i jest jakoś inaczej czy do tej pory.Nie dostałem potwierdzenia, że wysłano formularz tylko komunikat jest na stronie  eNotices ze ogłoszenie w trakcie wysyłania.Zawsze jak wysyłało się formularz , przychodziło potwierdzenie o wysłaniu i ogłoszenie w .pdf, a następnie w ciągu 5 dni publikacja i ogłoszenie z nadanym numerem.   Czy zaobserwowaliście taką zmianę ?

2

Odp: Zmiana w eNotices.

Ja osobiście nic nie zauważyłem, żadnych problemów.

3 (edytowany przez joanna99 2011-12-23 12:16:51)

Ja zauważyłam, że od pewnego czasu nie dostaję potwierdzenia wysłania i opublikowania na adres mailowy z DUUE. Kiedyś dostawałam zawsze, po każdym ogłoszeniu. Nie wiem, z czego to wynika, czy z faktu, że często mamy problem ze skrzynką odbiorczą naszej jednostki. Status ogłoszeń sprawdzam na naszym profilu. Są publikowane normalnie.

4

joanna99 napisał/a:

Ja zauważyłam, że od pewnego czasu nie dostaję potwierdzenia wysłania i opublikowania na adres mailowy z DUUE.

Po prostu im się nie chce, za dużo roboty smile

5

Za to zarzucają mnie płytkami CD, Was też? Pisałam do nich maila, dostałam odpoweidź, że te płytki są wysyłane automatycznie po każdym ogłoszeniu i nie można tego powstrzymać.

6

Tak, tak, płytki przychodzą, tylko nie wiem po jaką cholerę.

7

Przesyłka priorytetowa z Luxemburga na pewno tania nie jest, jak dla mnie rażące  naruszenie dyscypliny finansów publicznych wink

8 (edytowany przez Marcel 2011-12-23 12:54:54)

joanna99 napisał/a:

na pewno tania nie jest,

Kurcze dokładnie o tym sobie pomyślałem dostając pierwszą płytkę heh, smile