1

Temat: Ogłoszenie o zamówieniu powyzej progów unijnych

Przesłałam do publikacji Ogłoszenie unijne.
Mam dwa pytania:
1. czy na własnej stronie zamieszczamy Ogłoszenie natychmiast po przekazaniu go do publikacji  czy dopiero po opublikowaniu go przez Urząd Oficjalnych Publik. WE ?
2. Czy na tablicy i na stronie int. wieszamy to Ogłoszenie opublikowane (ok. 17 str.) czy piszemy własne, takie skrócone Ogłoszenie ?

2

Odp: Ogłoszenie o zamówieniu powyzej progów unijnych

Ad1 Ogłoszenie o zamówieniu na stronę i na tablicę ogłoszeń po przekazaniu. To ogłoszenie musi zawierać datę wysłania.
Ad. 2 Ja zamieszczam całe- ogłoszenie przesłane i na stronie internetowej powinno zawierać te same informacje
SIWZ dopiero po opublikowaniu ogłoszenia!!!

3

Ogłoszenie można zamieszczać tuż po wysłaniu, natomiast SIWZ i załączniki po opublikowaniu ogłoszenia.

4

Kliknij tutaj

5

Dzięki Marcel jak zawsze można na Ciebie liczyć. To bardzo proszę o jeszcze jedną podpowiedź dla laika  : czy jak sobie wydrukuję to ogłoszenie opublikowaniu to mam to dać do podpisu Kierownikowi zamawiającego ? Widzę w papierach ze koleżanka po której przejęłam ZP robiła to tak, ze sama pisała własną wersję ogłoszenia, szef jej podpisywał a dopiero na podstawie tego tworzyła ogłoszenie na portalu i wysyłała.

6

Wprawdzie to pytanie do Marcela, ale:

czy jak sobie wydrukuję to ogłoszenie opublikowaniu to mam to dać do podpisu Kierownikowi zamawiającego ?

Jak najbardziej - pożądane.

Ps. Robienie własnego formularza to strata czasu i większe ryzyko pomyłki.

7

Miras też bardzo dziękuję smile