Temat: Może głupawe pytanie?
Czy ogłoszenie o zamówieniu zamieszczane na tablicy ogłoszeń musi być podpisane przez kierownika zamawiającego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ogłoszenie o zamówieniu zamieszczane na tablicy ogłoszeń musi być podpisane przez kierownika zamawiającego?
Jak nie, jak tak
Nie musi.
Z żadnego przepisu nie wynika, jednak dobrze wygląda , a tak na poważnie, zawsze wieszamy podpisane, dwa lata temu niestety i nie wiedzieć na jakiej podstawie kontrola wskazała aby było podpisane, wiec co mi szkodzi, podpisuję!
Och te kontrole... Durne.
Jedyny oryginał mam tam powiesić??? Ciekawe jaka będzie rozmowa z kontrolą gdy to zginie, zniszczy się, lub stanie się nieczytelne??? Niech kontrola mi teraz powie.
Brak słów i tyle.
Marcel, masz naprawdę pecha do tych kontroli
i nie wiedzieć na jakiej podstawie kontrola wskazała ...
Właśnie, zazwyczaj jak poproszę o podstawę, zarzuty znikają
Tak bywa, a co do kontroli to w ostatnich trzech latach masakra.
ano nie musi ! ponieważ wysyłane do BZP czu UE nie jest opatrzone podpisem kierownika
Niby nie musi - ale niekoniecznie ma to być wzorzec do naśladowania.
Z zasady takie oficjalne ogłoszenie powinno być z podpisem, tym bardziej że to nic nie kosztuje i trudno znaleźć istotne przeszkody.
ciekawe jak będzie kierownik nieobecny? po co wprowadzać jakieś niepotrzebne ograniczenia i kagańce
Czyż ja pisałem o kierowniku???
No dobra - jak będzie kierownik nieobecny, to nie zaczniemy postępowania. Jest zawsze ktoś kto pozwala wszczynać i to z reguły podpisem, a jeśli u zamawiającego idzie to zawsze bez podpisu , to ogłoszenie na tablicy niech też tak zostanie.
Z zasady takie oficjalne ogłoszenie powinno być z podpisem, tym bardziej że to nic nie kosztuje i trudno znaleźć istotne przeszkody.
I o to właśnie chodzi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc