1

Temat: protokół z postępowania

czy pkt 2.2 protokołu = wartość zamówienia wpisuje szacunkową wartość zamówienia czy kwotę jaka zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zam neto ???

jest tam napisane można wypełnić po otwarciu ofert i to powoduje że skłaniałbym się że trzeba wpisywać kwotę jaką zamawiacz ma zaplanowaną na sfinansowanie zamówienia ale netto ???

do tej pory wpisywałem netto jakie miałem zabezp w budżecie a w przypadku projektów UE/EFS kwotę netto z preliminarza, oczywiście mam notatkę i udokumentowane oszacowanie wartości zamówienia,

2

Odp: protokół z postępowania

Wartość szacunkową netto.

3

wartość netto przedmiotu zamówienia z wartością zam. uzupełniających - o ile je przewidywano , wartość którą zamierza przeznaczyc zam. wpisuje się w rubrykę 8 " Otwarcie ofert"

4

wartość netto przedm. zamówienia ?? czyli tą co zamierzałem przeznaczyć na sfinansowanie zam. ??
czy
szacunkową wartość zam ???

5

Szacunkową, nie przeznaczoną na sfinansowanie zamówienia, w protokole takiej rubryki brak!

6

myszy1953 napisał/a:

wartość netto przedmiotu zamówienia z wartością zam. uzupełniających - o ile je przewidywano , wartość którą zamierza przeznaczyc zam. wpisuje się w rubrykę 8 " Otwarcie ofert"

PRZECZYTAJ ART.32
JAK NIE MA MARCEL W PROTOKOLE WARTOŚCI KTÓRĄ ZAMIERZASZ WYDAĆ  , JAK JEST

7

Marcel napisał/a:

Szacunkową, nie przeznaczoną na sfinansowanie zamówienia, w protokole takiej rubryki brak!

A co jest w pkt. 8?

8

No dobra, jest chodziło mi o pkt2., już tak nie wytykajcie wink

9

Marcelek ja wiem ,że ty wiesz ( ORLIK !!! nas czeka)

10

Właśnie mi RIO sprawdza ORLIKA!

11

ojejku !!  , życzę powodzenia my mamy kontrolę od 15.06. w samym środku najgorszej pracy