Odp: otwarcie ofert
najcudowniejsze miejsce na świecie SZKLARSKA PORĘBA DOLNA - POLECAM
Małe sprostowanie: jedne z najcudowniejszych... Pozdrawiam, wypoczywaj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najcudowniejsze miejsce na świecie SZKLARSKA PORĘBA DOLNA - POLECAM
Małe sprostowanie: jedne z najcudowniejszych... Pozdrawiam, wypoczywaj.
Ja też tam byłem, jednak zgadzam się z MIRASem.
Przy okazji polecam szczególnej uwadze fragment jednego z postów, a mianowicie:
Wasze podejście się zmieni po pierwszej wizycie w róznego rodzajach abc - adłach, kiedy to usłyszycie pytanie: Co Pan/i z tego miał/a, że poinformowała o tym danego wykonawcę.
DO WIDZENIA POZDRAWIAM - MIRASA, MARCELA, NINĘ, DARKA.W. I RADASA NO I BYM ZAPOMNIAŁA NASZEGO NIEOCENIONEGO HUBALA
dość lizusostwa
do usłyszenia w sierpniu
Dzięki myszy !! i udanych wakacji !
zmiana siwz i ogloszenia oczywsicie ze byla ( 2 dni po ogloszeniu przetargu)i dlaczego o 1 dzien nie mozna przedłuzyc?gdzie ustawa nakazuje ze musi byc wiecej niz 1 dzien?
problem niepoprawionej oferty rozwiazany-priorytet ze zmiana dotarl na czas.
ale mam teraz inny problem-wplynely 3 oferty, 2 z nich wpsialy dobra stawke vat 8 %(internat) a jedna 23%
co mam zrobic z oferta z 23% stawka vat?prosze o jakis najnowszy wyrok
moge chyba powolac sie na uchwale SN z 20.10.2011?
pomoże ktoś? che sie upewnic czy oferta oby napewno do odrzucernia
Nikt tu nie mówi o przyjaźni tylko o możliwości konkurencji na dane zadanie, więcej ofert = lepsze warunki cenowe.
Marcel jestem tego samego zdania co ty
a co do mojego problemu-odrzucam jesli nie podalam konkretnej stawki nigdzie w siwz, tak?
Tak.
Marcel jak przyjdzie abc to ja biorę cele z oknem.
Ja z dżakuzi
popieram MIRASA dasz palec - wyrwą rękę z panewką
po prostu napisać pismo do wykonawcy czy zdaje sobie sprawę ,że termin przesunięto przecież nie chodzi o napis na kopercie tylko o to co w środku np. wadium i zaświadczenia mogą być nie tyle nieaktualne tylko nie mieszczą się w wymaganym przedziale czasowym
wysłać faksem i czekać
DO WIDZENIA POZDRAWIAM - MIRASA, MARCELA, NINĘ, DARKA.W. I RADASA NO I BYM ZAPOMNIAŁA NASZEGO NIEOCENIONEGO HUBALA
dość lizusostwa
do usłyszenia w sierpniu
Dziękuję bardzo Myszy za pamięć, ale chyba pora się troszkę zresetować (zauwazyłem, że nadal jesteś aktywna), ja byłem kilka dni w Tatrach dla mnie to one są szansą (chociaż może niekoniecznie w lipcu) na pełny reset ... i ... detoks od wszelkiego rodzaju uzależnień Udanego wypoczynku - "... jak dobrze nam zdobywać góry, i młodą piersią chłonąć wiatr ..."
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc