1

Temat: Dziwna sprawa

Z przesłał pismo o wyborze najkorzystniejszej oferty wraz z informacją nt wykluczenia wykonawców, wcześniej wezwał do uzupełnienia gdzie W owe dokumenty uzupełnił w czasie, po otrzymaniu wyboru naj oferty i wykluczeniu nas z postępowania skontaktowałem się tel. z Z z zapytaniem dlaczego nas wykluczona Z po zajrzeniu do SIWZ poinformował, iż omyłkowo przesłał pismo gdyż wcześniej przygotował na wypadek gdyby W nie uzupełnił dokumentó, co w takiej sytuacji? Z powinien unieważnić postępowanie? czy wystarczy sprostowanie do wyboru naj oferty? wykluczony(nie slusznie) W był na dalekim miejscu.

2

Odp: Dziwna sprawa

Moim zdaniem wystarczy ponowna ocena ofert oraz prawidłowa informacja o wyborze. Nie widze przesłanek do unieważnienia.

3

Dzięki bitter

4

zgadzam się - powtórzenie czynności wystarczy.

5

mirek.sz1 napisał/a:

1. Z powinien unieważnić postępowanie? 2. czy wystarczy sprostowanie do wyboru naj oferty?

1. Nie
2. Tak

6 (edytowany przez nina 2012-08-03 10:34:16)

ja również jestem za sprostowaniem wyboru naj oferty niekoniecnie powt. wyboru oferty.

7

Wszystko zależy od tego ile czasu upłynęło od zawiadomienia o wyborze i wykluczeniu (...)

8

mirek.sz1 napisał/a:

Z przesłał pismo o wyborze najkorzystniejszej oferty wraz z informacją nt wykluczenia wykonawców, wcześniej wezwał do uzupełnienia gdzie W owe dokumenty uzupełnił w czasie, po otrzymaniu wyboru naj oferty i wykluczeniu nas z postępowania skontaktowałem się tel. z Z z zapytaniem dlaczego nas wykluczona Z po zajrzeniu do SIWZ poinformował, iż omyłkowo przesłał pismo gdyż wcześniej przygotował na wypadek gdyby W nie uzupełnił dokumentó, co w takiej sytuacji? Z powinien unieważnić postępowanie? czy wystarczy sprostowanie do wyboru naj oferty? wykluczony(nie slusznie) W był na dalekim miejscu.

och jaki ten zam. gorliwy !!! pisma pisze na zapas

9

a lasy wolno rosną     mad

10

Z przesłał sprostowanie, iż nie jesteśmy wykluczeni.