1

Temat: zawiadomienie o wyborze oferty częściowe

jak fizycznie wygląda zawiadomienie o wyborze gdy mamy przetarg, w którym  dopuszcza się składanie ofert częściowych tj. mam 3 części w ramach każdej wybrałam najkorzystniejszą ofertę to czy 1 pismem zawiadamiam o wyborze na część I, II, III i wysyłam do wszystkich czy robie 3 osobne  zawiadomienia na każdą część i wysyłam tylko do wykonawców którzy startowali na daną część ?

2

Odp: zawiadomienie o wyborze oferty częściowe

Jedno pismo, możesz stworzyć więcej jeśli czas rozstrzygnięcia poszczególnych części nie zbiega się ze sobą.

3

ok dzięki A jak wypełnia się protokół jeśli na jedną z części wybrano wykonawcę a 2 pozostałe zostały unieważninone ze względu na brak ofert. zwłaszcza pkt 15

Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty / unieważnieniu postępowania

1.    Zawiadomienie o
?  wyborze najkorzystniejszej oferty
? unieważnieniu postępowania (w przypadku zaznaczenia pola nie wypełniać rubryki 19)
zostało przesłane w dniu .............................. w sposób: .......................................  (wskazać formę przesłania zawiadomienia),

2.    Powody unieważnienia (podać uzasadnienie faktyczne i prawne):

Czy zaznacza się zarówni wybór jak i unieważnienie i wypełnić jednak rubrykę 19 o udzieleniu zamówienia czy zrobić 2 protokoły 1 na wybór oferty w części I a 2 na unieważnienie w części II,III

4

1 protokół na całe postępowanie. Skopiuj cały pkt i w jednej części informacja o wyborze najkorzystniejszej, a w drugiej unieważnienie.