Temat: szacunkowa bez uzupelniajacych
Zapomniałem do wartości szacunkowej dodać uzupełniających i taką szacunkową puściłem dalej - czy teraz już lepiej przemilczeć i tak zostawić czy robić zmiany szacunkowej?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → szacunkowa bez uzupelniajacych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapomniałem do wartości szacunkowej dodać uzupełniających i taką szacunkową puściłem dalej - czy teraz już lepiej przemilczeć i tak zostawić czy robić zmiany szacunkowej?
To zależy jak daleko.
w ogłoszeniu o zawarciu dałem złą wartość + protokół - niestety ogłoszenie z początku roku
Można poprawić, lepiej późno niż wcale
Zgoda, ale jeśli te zapisy nie były konieczne, czyli dodatkowe nie były w praktyce stosowane, to może lepiej dokumenty zostawić jak jest i nie wspominać.
W końcu nie było uzupełniających. Nie ma to wpływu na procedurę, chyba zostawię może nikt nie zauważy a jak co to będę wówczas poprawiał. Czy poprawić 10 miesięcy po fakcie czy 20 to już chyba taki sam błąd.
Na taki przypadek są jeszcze inne rozwiązania, ale publicznie nie będę podpowiadać. Kombinujcie sami.
Oczywiście, że są i możliwe do zrobienia.
Ale ja bym to tak zostawiła i nie ruszała.
no ciekaw jestem czym ty się tak chwalisz hubal - co to za rozwiązanie, pochwal się?
Napisałem już, że publicznie nie będę. Bowiem rozwiązanie, które miałem na myśli mógłby niektórych zgorszyć
Nic nie mów niech się sami domyślą
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc