1

Temat: Wniosek o wyjasnienie w terminie????

Przetarg unijny, ogłoszony w dniu 20.09, SIWZ umieszczona na stronie 25.09. Otwarcie ofert 15.10 (sktórcenie terminu z uwagi na wstepne ogłoszenie informacyjne) i dzisiaj wpływa zapytanie do SIWZ. Moim zdaniem jest juz po terminie, gdyz połowa okresu (liczona od dnia przesłania ogłoszenia do dnia składania) mineła 03.10 i to był ostatni dzień na wiążące zaputania. Czy policzyłam dobrze czy nie?
Wykonawca wyraźnie policzył termin na zapytania od dnia opublikowania ogłoszenia i SIWZ, czyli dzisiaj 05.10 jest ostatni dzień...
Ja juz się pogubiłam... to 03.10, czy 05.10 czy inny dzień???

2

Odp: Wniosek o wyjasnienie w terminie????

Witam. Odgrzeję kotleta ale w swoim przypadku.
PN roboty budowlane poniżej progów.
Ogłoszenie o zamówieniu 8.02. - TSO: 27.02.
Do jakiego terminu W może zwrócić się z wnioskiem o wyjaśnienia treści SIWZ. Czy dobrze liczę że będzie to koniec dnia 18.02 godz. 0.00?

3 (edytowany przez covec 2013-02-20 10:00:03)

do 18.02 do 23:59

choć myślę, że o 23 z minutami to wszyscy już śpią smile

4

andrew73 dobrze policzyłeś ostateczny termin składania wniosków upływa w dniu 18.02.2013 r.

sonia001 czy podałas dobrze daty bo piszesz że wpłynęło zapytanie do SIWZ a podajesz terminy zeszłoroczne smile

5

eva napisał/a:

andrew73 dobrze policzyłeś ostateczny termin składania wniosków upływa w dniu 18.02.2013 r.

sonia001 czy podałas dobrze daty bo piszesz że wpłynęło zapytanie do SIWZ a podajesz terminy zeszłoroczne smile

A jakie miała podać? big_smile Daty są widoczne...

Covec - to byś mógł się zdziwić - ostatnio dostałem zapytanie dokładnie o 23:59 ostatniego dnia na wyjaśnianie SIWZ.

6

a mówią, że w nocy nie śpią tylko ....:) zapewne przesłane było wcześniej, tylko szło na pieszo smile

7 (edytowany przez andrew73 2013-02-20 10:14:28)

covec napisał/a:

do 18.02 do 23:59

choć myślę, że o 23 z minutami to wszyscy już śpią smile

Ale może jeszcze ktoś faxem przed północą nadesłać - też trzeba będzie  go wyjaśnić.
I tak podziękowania.