Temat: nowelizacja
siedzę i robię siwz po noweli - zaraz mnie krew zaleje :-(. - oczywiście utknęłam przy doświadczeniu :-(.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siedzę i robię siwz po noweli - zaraz mnie krew zaleje :-(. - oczywiście utknęłam przy doświadczeniu :-(.
Jak będziecie mieli problem z interpretacją lub stosowaniem art. 22 ust. 5 ustawy Pzp, to ja proponuję telefon do senatora Andrzeja Owczarka - to pan senator jest autorem zapisu art. 22 ust. 5.
Jak nam przedstawiano na szkoleniu, jedyną dobrą rzeczą w tym przepisie jest to, że na szczęście użyto słowa "może" a nie "musi", więc możemy oceniać wykonawcę tak jak do tej pory.
Jak będziecie mieli problem z interpretacją lub stosowaniem art. 22 ust. 5 ustawy Pzp, to ja proponuję telefon do senatora Andrzeja Owczarka - to pan senator jest autorem zapisu art. 22 ust. 5.
Skrzynka pocztowa się Panu senatorowi zapcha
karolk napisał/a:Jak będziecie mieli problem z interpretacją lub stosowaniem art. 22 ust. 5 ustawy Pzp, to ja proponuję telefon do senatora Andrzeja Owczarka - to pan senator jest autorem zapisu art. 22 ust. 5.
Skrzynka pocztowa się Panu senatorowi zapcha
już mamy - i podejrzewam, że p. senator też ma ...
nowe ogłoszenie należy zobaczyć = chyba branżę należy zmienić
nie dziwię się i współczuję
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc