Temat: Zmiany w SIWZ
Robię poprawki do SIWZ jest ich sporo. Czy mogę zrobic wszystkie Zmiany czerwona trzcionką i tak napisać czy też muszę po kolei opisać wszystkie Zmiany ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Zmiany w SIWZ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Robię poprawki do SIWZ jest ich sporo. Czy mogę zrobic wszystkie Zmiany czerwona trzcionką i tak napisać czy też muszę po kolei opisać wszystkie Zmiany ?
Tzn.?, jak opisać wszystkie zmiany?
No jak zmiana była jedna lub dwie to na stronie załaczałam plik tekstowy w którym pisałam że dokonałam zmian na str. takiej i takiej i pisałam co zostało zmienione a następnie załaczałam plik siwz po zmianach. Teraz zmian jest więcej więc chciałam w tem SIWZ po zmianach zaznaczyc wszystkie naniesione zmiany innym kolorem trzcionki. Czy tak bedzie dobrze ?
No jak zmiana była jedna lub dwie to na stronie załaczałam plik tekstowy w którym pisałam że dokonałam zmian na str. takiej i takiej i pisałam co zostało zmienione a następnie załaczałam plik siwz po zmianach. Teraz zmian jest więcej więc chciałam w tem SIWZ po zmianach zaznaczyc wszystkie naniesione zmiany innym kolorem trzcionki. Czy tak bedzie dobrze ?
Pismo przewodnie o dokonanych zmianach + SIWZ z naniesionymi poprawkami na czerwono
To tylko forma, ma być jasno i czytelnie.
a czy takie wyjasnienia i modyfikacje przekazujecie tym co zadawali pytania?czy tylko na strone int.?
Dobrze jest przekazać tym wszystkim którzy ujawnili się, bo teraz mało kto pobiera SIWZ od zamawiającego jak to pisze w ustawie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc