1

Temat: Zmiany w SIWZ

Robię poprawki do SIWZ jest ich sporo. Czy mogę zrobic wszystkie Zmiany czerwona trzcionką i tak napisać czy też muszę po kolei opisać wszystkie Zmiany ?

2

Odp: Zmiany w SIWZ

Tzn.?, jak opisać wszystkie zmiany?

3

No jak zmiana była jedna lub dwie to na stronie załaczałam plik tekstowy w którym pisałam że dokonałam zmian na str. takiej i takiej i pisałam co zostało zmienione a następnie załaczałam plik siwz po zmianach. Teraz zmian jest więcej więc chciałam w tem SIWZ po zmianach zaznaczyc wszystkie naniesione zmiany innym kolorem trzcionki. Czy tak bedzie dobrze ?

4

marta566 napisał/a:

No jak zmiana była jedna lub dwie to na stronie załaczałam plik tekstowy w którym pisałam że dokonałam zmian na str. takiej i takiej i pisałam co zostało zmienione a następnie załaczałam plik siwz po zmianach. Teraz zmian jest więcej więc chciałam w tem SIWZ po zmianach zaznaczyc wszystkie naniesione zmiany innym kolorem trzcionki. Czy tak bedzie dobrze ?

Pismo przewodnie o dokonanych zmianach + SIWZ z naniesionymi poprawkami na czerwono  smile

5

To tylko forma, ma być jasno i czytelnie.

6

a czy takie wyjasnienia i modyfikacje przekazujecie tym co zadawali pytania?czy tylko na strone int.?

7

Dobrze jest przekazać tym wszystkim którzy ujawnili się, bo teraz mało kto pobiera SIWZ od zamawiającego jak to pisze w ustawie.