Temat: termin pytań do siwz
Witam,
przetarg ogłoszony dzś (08.04.130) data otwarcia ofert 16.04) termin na zadawanie pytań mija 12.04 (piątek) do 24.00 do kiedy muszę odp. na pytania ? czy w poniedziałek mogę odp. czy musi być to być niedziela
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → termin pytań do siwz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
przetarg ogłoszony dzś (08.04.130) data otwarcia ofert 16.04) termin na zadawanie pytań mija 12.04 (piątek) do 24.00 do kiedy muszę odp. na pytania ? czy w poniedziałek mogę odp. czy musi być to być niedziela
Na 2 dni przed upływem terminu składania ofert. Zgodnie z art. 38 ust. 1 pkt 3
"Art. 38. 1. Wykonawca moze zwrócic sie do zamawiajacego o wyjasnienie tresci
specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Zamawiajacy jest obowiazany udzielic wyjasnien niezwłocznie, jednak nie pózniej niz:
3) na 2 dni przed upływem terminu składania ofert - jezeli wartosc zamówienia jest mniejsza niz kwoty okreslone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 - pod warunkiem ze wniosek o wyjasnienie tresci specyfikacji istotnych warunków zamówienia
wpłynał do zamawiajacego nie pózniej niz do konca dnia, w którym upływa połowa
wyznaczonego terminu składania ofert."
poniedziałek, niedziela jest dniem ustawowo wolnym i następuje przesunięcie
poniedziałek, niedziela jest dniem ustawowo wolnym i następuje przesunięcie
Jaki poniedziałek ??? W drugą stronę przesunięcie - skoro nie przesuwa terminu składania ofert. SOBOTA - jest tym dniem
no dobra nie odjąłem w tą stronę co miałem nie plus a minus, taki mały szczegół
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc