1

Temat: kiedy umieścić SIWZ w pzretargu unijnym

Dzisiaj umieściłam ogłoszenie w Dzienniku Urzędowym UE. SIWZ wieszam na stronie z dniem publikacji w dzienniku UE. Jeśli tym dniem będzie sobota lub niedziela to SIWZ muszę koniecznie również powiesić na stronie tego dnia czy może to być  poniedziałek skoro sobota i niedziela jest  u nas wolnym dniem od pracy?

2

Odp: kiedy umieścić SIWZ w pzretargu unijnym

Jeżeli w sobotę to trzeba, nie ma lekko wink

3

Ano niema trzeba wrzucić, nawet jeżeli to sobota

4

serio serio?

5

no serio, serio. To chyba nie taki duży problem?

6

u mnie duży bo pracuję w urzędzie a sobota i niedziela jest wolna:(  a jak wiadomo pomoc koleżeńska czyteż obowiązek pracowniczy w dni wolne to ogromny wysiłek sad

7

Większość z nas nie pracuje z domu. Technologia jest taka, że to żaden problem zamieścić to w sobotę, prawda? Rozmawiaj z kierownikiem/dyrektorem. To nie ma być Twój problem tylko jego.

8

tak też myślę, nie mam innego wyjścia, dzieki smile

9

może niekoniecznie w dobrym wątku ale liczę na was niezawodnie smile -  z jaka datą zatwierdza wam kierownik siwz w przetargu pow. progów? z datą ogłoszenia o zamówieniu, kiedy je umieszczanie w DUUE czy też z data kiedy siwz umieszczacie na stronie internetowej ?

10 (edytowany przez psz 2013-04-19 07:32:46)

Przekazanie do publikacji w DUUE (może być wcześniejsza).

11

Dla mnie datą graniczną jest data wrzucenia na stronę - wcześniejsza jak najbardziej może być

12

zawsze wcześniej a graniczna j.w. w przypadku UE graniczna jest wysłania do nich informacji.

13

dzięki smile