Temat: ZP PN
witam ,
druk ZP PN w punkcie 2.2 "jest to zamówienie w udzielane częściach...." czy wpisuję tam wszystkie części, czy tylko zaznaczam i wpisuję wartość całego zamówienia (wszystkich części razem)
Dzięki za pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam ,
druk ZP PN w punkcie 2.2 "jest to zamówienie w udzielane częściach...." czy wpisuję tam wszystkie części, czy tylko zaznaczam i wpisuję wartość całego zamówienia (wszystkich części razem)
Dzięki za pomoc
Zaznaczam i wpisuję wartość wszystkich części razem
j/w
pkt 3 A pdpk 4. 4. Inne osoby wykonujące czynności w postępowaniu
czy musze tu wpisac radce prawnego który zawsze w zarzadzeniu w sprawie powołania komisji przetargowej nie jest członkiem komisji lecz konsultantem prawnym ,
czyli np. parafuje wzór umowy, wydaje opinie
te opinie wydaje przed ogłoszeniem przetargu, po ogłoszeniu przetargu, po otwarciu ofert?
opinie podczas całego postępowania aaz do podpisania umowy jak sa jakies watpliwosci, ale nie zawsze sa one na piśmie
wzór umowy to wiadomo akceptuje przed wszczęciem
Podpowiedzcie mi proszę czy w ZP-PN wpisujecie informację o porzynależności do grupy kapitałowej?
mandaryna- nie ma takiego punktu w ZP-PN
wiem, że nie ma dlatego podpytuję czy sami wpisujecie taką informację ?
nie. tylko wymagam w siwz
jaką datę wpisujecie w protokole np. w pkt 6 gdzie mowa o zamieszczeniu siwz na stronie it. od dnia to wiadomo a do dnia...?jaka date tu wpisujecie?
ja wpisuje dzien otwarcia ofert
Mhm, wszystkie daty (ogłoszenia, SIWZ) i miejsca (BZP, tablica, strona) od ogłoszenia do dnia otwarcia ofert. Odnośnie SIWZ odsyłam do art. 37 ust. 2 upzp.
tak wiem ze do uplywu temrinu skladania ofert, ale wiadomo ze zazwyczaj wisi dluzej stad mialam watpliwosci czy ma to byc data rzeczywista czy wynikajaca z ustawy
Wiadomo, że wisi dłużej, ale czy sama z siebie chcesz otwarcie napisać, że robisz coś niezgodnie z ustawą?
to ze dłużej nie znaczy ze niezgodnie z siwz- przeciez nikt na stronie internetowej nie pilnuje tego zeby sciagac siwz tuz po zlozeniu ofert
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc