Temat: Usługa czy robota budowlan?
Mam projekt budowlany na wykonanie dwóch placów zabaw mam kosztorys w którym mam pozycje dostawa i montaż urządzeń kwota ok. 65.000 zł netto pozostałe roboty około 30.000 zł?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Usługa czy robota budowlan?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam projekt budowlany na wykonanie dwóch placów zabaw mam kosztorys w którym mam pozycje dostawa i montaż urządzeń kwota ok. 65.000 zł netto pozostałe roboty około 30.000 zł?
Najprawdopodobniej skorzystałbym z art. 6.2 Pzp Ale usługa to odpada - najprędzej dostawa - do końca nie jestem przekonany ale na pewno nie usługa!
robota budowlana
R. budowlana, plac zabaw jest obiektem małej architektury, przerabiałem kilka placów w ostatnich latach.
R. budowlana, plac zabaw jest obiektem małej architektury, przerabiałem kilka placów w ostatnich latach.
No właśnie - w ostatnich latach - od 20 lutego tego roku nie jestem pewien, czy to się kwalifikuje do robót budowlanych - jakoś nie widzę w rozporządzeniu placów zabaw (chyba, że zabawki są z betonu) Ale wyprostujcie mnie jeśli się mylę...
hansskloss77 - podaj cpv -
prostuję Cię bipi - robota budowlana -
prostuję Cię bipi - robota budowlana -
tak łatwo to nie ma - argumenty się liczą - np. pozycja z rozporządzenia jestem otwarty (ale nie aż tak)
bezwzględnie robota budowlana stosuje od zawsze do dziś
To już wiem - ale "bezwzględnie robota budowlana stosuje od zawsze do dziś" za mną nie przemawia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc