Temat: Krk dla członka zarządu, majacego miejsce zamieszkania poza RP
Hej,
Złożono mi polskie Krk dla człoka zarządu Sp. z o.o. mieszkajacego poza RP, wzywam do uzupełnienia prawda?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Krk dla członka zarządu, majacego miejsce zamieszkania poza RP
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Złożono mi polskie Krk dla człoka zarządu Sp. z o.o. mieszkajacego poza RP, wzywam do uzupełnienia prawda?
Tak zgodnie z rozporządzeniem jesli wykoanwca ma miejsce zamieszkania poza terytorium RPj, składa w odniesieniu do nich zaświadczenie właściwego organu sądowego albo administracyjnego miejsca zamieszkania, dotyczące niekaralności tych osób w zakresie
J.w
Mam podobną sytuację - konsorcjum, jeden z członków to Sp. z o.o. z siedzibą w RP, ale prezes posiadający dwa obywatelstwa, jak wynika z załączonego polskiego KRK, zamieszkuje w DDR.
Wzywam do złożenia niemieckiego zaświadczenia?
Na to wychodzi skoro tam mieszka.
Wezwałem do uzupełnienia niemieckiego zaświadczenia, a wykonawca dostarczył oświadczenie złożone przed notariuszem, że nie był karany w związku z art. 24 ust. 1 pkt. 5-8, 10 i 11 Pzp. Wg mojej wiedzy w RFN wydaje się zaświadczenie właściwego organu o niekaralności. Co z tym zrobić?
Skoro notariusz nie jest właściwym organem, to wykonawca nadaje się do wykluczenia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc