1

Temat: strona uzp

Czy u Was też nie chce "chodzić" stona Biuletynu Zamówień Publicznych, zastanawiam sie czy to tylko tak u mnie czy po prostu jest cos nie tak z serwerem. W piatek zamieściłam ogłoszenie i do tej pory nie dostałam potwierdzenia zamieszczenia, na portalu tez nie mogę go znaleźć.

2

Odp: strona uzp

Maarta napisał/a:

W piatek zamieściłam ogłoszenie i do tej pory nie dostałam potwierdzenia zamieszczenia, na portalu tez nie mogę go znaleźć.

Czyli nie zamieściłas ogłoszenia...

Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż strona UZP będzie działać prawidłowo.

A propos: 10 września wyszło nowe rozporządzenie w sprawie sprawozdań rocznych, dziasiaj 1 pazdziernika a na stronie UZP ciszaaa.......

3

Czyli nie zamieściłas ogłoszenia...

nie jestem tego pewna bo nr ogłoszenia mam

4

Jeżeli masz nr ogłoszenia, to napewno sie ukazało. Czasem ciężko się otwiera strona z zamieszczonym ogłoszeniem. Trzeba niejednokrotnie wyszukiwać zanim sie ono otworzy.

5

Maarta napisał/a:

W piatek zamieściłam ogłoszenie i do tej pory nie dostałam potwierdzenia zamieszczenia, na portalu tez nie mogę go znaleźć.

Jeśli masz możliwość to poszukaj ogłoszenia wieczorem - o tej porze serwer chodzi tak jak powinien w dzień...

6

Dzięki, poszukam wieczorkiem:)

7

znalazłam ogłoszenie w portalu ale potwierdzenia na e-maila nie dostałam roll

8

Historia zna takie przypadki wink

9

Ja nigdy nie dostaję potwierdzenia z UZP, ale ogłoszenia są zamieszczane. Niepotrzebne mi potwierdzenie wysłane mailem...

10 (edytowany przez Maarta 2007-10-02 09:51:22)

oki, zawsze dostawałam potwierdzenie więc chciałam się upewnić, dzięki :-)

11 (edytowany przez Yogi 2007-10-05 07:36:14)

Wiecie co, przecież ta strona nie działa praktycznie wcale. Serwis, który ma służyć tysiącom osób od rana praktycznie nie chodzi.
Ten portal nie powinien nazywać się BZP - tylko ERROR.
Niech sobie zrobią przetarg na jakiś porządny serwer i łącza zamiast wymyślać jakieś farmazony.

Wcisnąłem "publikacja ogłoszenia" - 5 minut i Error
Chcę je odszukać - Error
i teraz nie wiem, czy jest zamieszczone, czy nie, bo potwierdzenia na e-mail nie dostaję.

12

wysłałam e-maile do uzpże nie działa ich wyszukiwarka, że nie dostaję potwierdzenia e-mailem - wiecie co mi napisali - poinstruowali mnie co należy wpisać w dane pola żeby odszukać ogłoszenie
mają nas za idiotów

13

Ja wczoraj pulikowałąm ogłoszenie pół godziny, wyskakiwał error, dawałam znowu połącz, kontynuacja ogłoszenia i znowu publikuj i tak do momentu aż pokazało mi numer ogłoszenia:) Na czszęście że nie trzega za każdym razem od początku wypełniać:)
Pozdrowionka

14

Ja wczoraj chcialem zamiescic ogloszenie i mialem jakies "magic partition cośtam".

A dzisiaj w ogóle zamiast portalu widze jeden wielki ERROR

Mamy dwa wyjscia - zanizenie wartosci zamowienia do 14 tys. euro albo jej zawyzenie do progów unijnych. Biuletyn kaputt! Fajny był z niego herbatnik...:P

15

Cały ten portal jest jakić MAGIC smile

16

właśnie zauważyłam że mam II poziom=) szkoda że równie szybko człowiek nie robi się mądrzejszy w sprawach Pzp wink

17

A udało się komuś dzisiaj umieścić jakieś ogłoszenie w UZP, bo ja próbuję od piątku i nic :-(

18

hAnka_26 napisał/a:

właśnie zauważyłam że mam II poziom=) szkoda że równie szybko człowiek nie robi się mądrzejszy w sprawach Pzp wink

Zapewniam, że poziom X (najwyższy na tym forum) nie daje patentu na wszechwiedze wink

19

A mnie sie dzisiaj udalo. big_smile

20

Widać kolega bardziej zasłużony ;-)

21

Taaaaa....znajomości ma u admina wink

22

jacek0707 napisał/a:

Ja nigdy nie dostaję potwierdzenia z UZP, ale ogłoszenia są zamieszczane. Niepotrzebne mi potwierdzenie wysłane mailem...

Tańczący Słoniu a jak to się ma do art. 12 ust 3. Czy przypadkiem emaila z portalu nie jest dowodem zamieszczenia ogłoszenia.

23

pipi67 napisał/a:

Czy przypadkiem emaila z portalu nie jest dowodem zamieszczenia ogłoszenia.

Można też próbować swoich sił w starciu z wyszukiwarką UZP... smile

24

Piotrek napisał/a:

Można też próbować swoich sił w starciu z wyszukiwarką UZP... smile

Ja wczoraj prawie pięć godzin wysyłałem zawiadomienie o wyborze, to mogę kolejne pięć szukać swojego ogłoszenia w wyszukiwarce. Najważniejsze że dniówka z głowy.

25

Pipi, przestałem liczyć na potwierdzające maile, bo dostaję 1 na 10. Uzbrajam się wówczas w anielską cierpliwość, robię sobie kawusię i...walczę z wyszukiwarką smile Zazwyczaj wygrywam smile Wiesz...słoń ma sobie nie dać rady z jakąś tam wyszukiwarką? wink