26

Odp: uzupelnienie dokumentów

Mariuszku .. to sie zaprotestuje na śmierć .. a poza tym właśnie o to posprzeczałam sie z moim szefikiem  aż sprawa oparła sie Prezesa firmy ... napisałam że nie mamy dostaw podobnych i nas wyklucza z przetargu .. wiec sie rozpętała burza ... szefik uważa że nie znam sie na tym co mowie i takie tam .. ale kiedy miałam okazje pracować po stronie zamawiającego (zresztą moim szefem był jeden z arbitrów) za wpisanie do warunków udziału w postępowaniu wykazu dostaw podobnych - dostawaliśmy nieźle po głowie i trzeba było poszczać przetargi jeszcze raz (bo modyfikować tych zapisów nie wolno ) .. a tu proszę .. niektórzy pozjadali wszystkie rozumy.. wow .. koniec tych wynurzeń .. pozdrówka Beatka

27

Kochani wy chyba nie bierzecie udziału w ustawianych przetargach ... odwalają wszystkie protesty z rozdzielnika, chyba że przetarg jest unijny .. to już sie troche boją  ..

28 (edytowany przez Marko 2007-10-11 13:11:01)

Zawsze możesz zawiadomić panów z Firmy "C", tych od najlepszego płatnika - po to oni są. Pisze poważnie żeby nie było tongue

29

bralismy udzial..... smile
i uwalalismy - niestety tylko wiekszosc... tu racja.
kwestia dobrego protestu - czesto takiego ktory do nich przemowi smile najwazniejsze zeby ich zapytac (jesli masz czas) co rozumieja pod tym pojeciem smile sami sie wsypia....

30

Mariuszku .. panowie z firmy "C" juz sami nas wzywają na zeznania .. sama zresztą zeznawałam .. ale trzeba by podac prawie wszystkie szpitale w Polsce .. i gdzie bede sprzedawac. sad

31

szpitale zostana... ludzie sie zmienia....

32

bewuj napisał/a:

Kochani wy chyba nie bierzecie udziału w ustawianych przetargach ... odwalają wszystkie protesty z rozdzielnika, chyba że przetarg jest unijny .. to już sie troche boją  ..

nie wszyscy, ostatni mój przetarg unijny też był ustawiany. Twierdza, że wszystko mozna zrobic...

33

"Nie ma takiej rury na świecie której nie można odetkać..."
Nie ma takiego protestu którego nie mozna odrzucić!!!!!
Na szczęście wykonawcy żadko czytają SIWZ dokładnie od deski do deski a ich oferty to szblon. W ciągu ostatniego roku w każdym przetargu musiałem wzywać do uzupełnienia ofert.