1

Temat: Biję rekord

Właśnie jestem w trakcie bicia rekordu na zamieszczenie ogłoszenia o udzielenia zamówienia (obecnie mija 2 godzina i 7 minut). Kiedy wypełnię stronę i wciskam "dalej" pojawia się biała strona, muszę wracać i próbować ponownie. Po kilku razach udaje mi się przejść do kolejnej strony. W chwili obecnej próbuję wysłać ogłoszenie. Za każdym razem znowu pokazuje mi się biała strona i nie wiem czy poszło czy nie. Za każdym razem oczekuję na potwierdzenie i wysyłam ponownie. Co będzie jeżeli każda próba się powiedzie? Jeżeli dobrze pamiętam z poprzednich razów to po wysłaniu winien ukazać się komunikat że wysłano. U mnie pisze tylko gotowe i biała strona.

2

Odp: Biję rekord

Nie martw się. Ja już wysyłam od wczoraj. Za każdym razem lipa. Biały ekran i pisze gotowe. Wczoraj nawet nadali mi numer postepowania i mieli przysłać potwierdzenie. Wyskoczył error. Dzisiaj dzwoniłem do Warszawy babka powiedziała że maja problemy z serwerem i musimy próbować co jakiś czas. A dzisiaj mam ostateczny termin wysłania ogłoszenia. Powodzenia.

3

Czy zna ktoś jakiś sposób by nie rzucić w monitor myszką bo trochę sie w....em? Dalej nic.

4

Powieś sobie na scianie "kartkę bezpieczeństwa". W przypadku nagłej zzłości zerwij kartkę, energicznie pognieć i ciśnij w kąt. Jeżeli Ci nie przejdzie, podepcz ją... wink

5

Można też wysłać ogłoszenie do UOPWE. Może tam się uda? wink

6

Osobiście wysyłałem już parę razy. Wyskoczył ... error. Wydrukowałem do dokumentów. Udało mi się ogłosić po terminie ale się tym nie przejmuję. Mam wydruk dobrej pracy UZP w ramach informatyki.

7

Jest, jest, jest!!!!!!!!!! 4 godziny 52 minuty i dniówka z głowy. Dziękuję UZP.

8

Może UZP powinno wyświetlić komunikat:

"W celu usprawnienia procesu zamieszczania i wyszukiwania ogłoszeń ruszył nowy program dla Zamawiających - SZYBKI BIULETYN.
Wyślij SMS pod numer 71XXX za 19,90zł o treści NADZIEJA a my jak wypłacimy sobie premie, to z tego co zostanie może kupimy nowy serwer i wydzierżawimy porządne łącze"

9

Mnie udało się po 6 godzinach...

10

Ja wczoraj zamieszczałam ogłoszenie cały dzień i udało się:-)