Temat: pkt 21 protokołu Uwagi do protokołu
w pkt 21 protokołu Uwagi do protokołu należy wpisać: Osoby wykonujące czynności związane z przeprowadzeniem postępowania.
Kto się kryje pod tym pojęciem? Czy osoba dokonująca szacunku też?
Pozdrawiam
szad
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → pkt 21 protokołu Uwagi do protokołu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w pkt 21 protokołu Uwagi do protokołu należy wpisać: Osoby wykonujące czynności związane z przeprowadzeniem postępowania.
Kto się kryje pod tym pojęciem? Czy osoba dokonująca szacunku też?
Pozdrawiam
szad
Ale w tym punkcie nie wpisuje się osób z imienia i nazwiska, chyba że nie zapoznały z treścią protokołu.
ale, jeżeli osoba szacująca nie zapoznała się z protokołem to powinienem ją tam wpisać?
Ja bym nie wpisywał.
to kto tam powinien być wpisany, jeżeli nie zapoznał się z protokołem?
Kogo dotyczy ten punkt? Komisji przetargowej, osób wykonujących czynności w postępowaniu już po ogłoszeniu przetargu?
Osoba dokonująca szacunku bierze udział w przygotowaniu a nie przeprowadzeniu postepowania czyli jej nie wpisujesz.
Wypełnij tylko w tedy jak sa uwagi do protokołu np,. członków komisji a jak wsio ok. to zaznacz zapoznały się i tyle. patrz pkt 3A.
tak jak Nina
przepr.postępowania to okres od wszczęcia do wyboru naj. oferty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → pkt 21 protokołu Uwagi do protokołu
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc